calendar

Ponedeljak 12. Avgust, 2023

OVO JE NOVI FRAJER ANELI AHMIĆ! Uroš sve otkrio

Objavio: RHT
12/08/2024 10:30 AM

OVO JE NOVI FRAJER ANELI

Aneli Ahmić ni ne sluti da je raskrinkana

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

U nedavno objavljenom snimku iz automobila bivši takmičar rijalitija Uroš Stanić izazvao je buru komentara svojih pratioca na društvenim mrežama.

OVO JE NOVI FRAJER ANELI

Naime, na snimku se može vidjeti Uroš kako se vozi u kolima, dok je u pozadini prisutna i mlada dama. Ona je kasnije identifikovana kao Aneli Ahmić, takođe bivša učesnica istog rijalitija.

Uroš je pratioce na društvenim mrežama iznenadio time što je odao da se u tom trenutku nalazio u društvu novog dečka Aneli Ahmić.

Ono što je dodatno privuklo pažnju javnosti jeste činjenica da je Uroš na snimku uhvatio frajera za volanom. Tako je zapravo otkrio identitet Anelinog novog dečka. U skupocjenim kolima mogao se vidjeti momak krupne građe. 

Snimak je izazvao različite reakcije, a mnogi su se zapitali ko je misteriozni vozač koji je bio u društvu poznatog para.

Aneli Ahmić Instagram Uroš Stanić
Foto: Instagram

Neobična povezanost


Pored toga, pažljivi posmatrači su primijetili da su farmerke koje je Aneli nosila na snimku iste one koje je nosila tokom šetnje prethodnog dana. To je dodatno potvrdilo njenu prisutnost u Uroševim kolima. Ova neobična povezanost detalja dodatno je podgrejala interesovanje javnosti za ovaj događaj.

Uroš Stanić je svojim neobičnim potezom još jednom uspio da privuče pažnju javnosti, dok Aneli Ahmić i njen novi dečko još uvijek nisu komentarisali ovaj događaj. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje odvijati i da li će ova romansa postati još jedan interesantan događaj u svijetu poznatih.

Pročitajte i: DRAGANA MIRKOVIĆ I ACA LUKAS NAPRAVILI POPIS STANOVNIŠTVA U VELIKOJ PLANI! Dvije najveće muzičke zvijezde zajedno zapjevale njihov zajednički duet.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS