calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kada je najbolje vrijeme za seks? Zemljotres pogodio BiH SKANDALČINA! Sofija ozvaničila vezu sa Terzom i obratila se trudnoj Milici! BRZO STIGAO ODGOVOR FIFA kaznila legendu, Eto javno kritizirao dijeljenje pravde Kažu da je slavnu pjevačicu Ozempik uništio, ne liči više na sebe (VIDEO) Sita hitno reagovala nakon šokantnih riječi upučenih njenoj sestri: Razotkrila ko je sujetan, ljubomoran… Koliko koštaju prenosive tablice u Bosni i Hercegovini? Kakva je procedura za izdavanje ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima smislila mudar plan da provjeri je li joj Jana prava drugarica? ŠEMSA SULJAKOVIĆ ŽRTVA PREVARE! Hitno se oglasila i sve upozorila na jednu stvar POLICIJA U DOMU BAKIJA ĐOGANIJA: Denserova supruga se želi UBITI! (FOTO) EKSKLUZIVNO PRVE SLIKE ALEKSANDRE BURSAĆ U VJENČANICI! Pjevačica blista u raskošnoj haljini, a evo ko je uz nju sve vrijeme (FOTO/VIDEO) “KAO KRAVU BI JE IZ**BAO!” SKANDALOZNE RIJEČI MATEJE O ANELI! Javno rekao šta bi joj radio! Da li smo sada zaista dotakli dno što se tiče rijalitija?! UŽAS! Dječak se utopio na Zlatiboru, povukla ga pumpa bazena Oružane snage podigle stepen sigurnosti: Vojnim objektima u BiH stigle prijetnje Posmrtni ostaci Diega Maradone će biti ekshumirani i premješteni! VAŽNO SAOPĆENJE ZA SVE! Počelo je ono što smo svi dugo iščekivali! Došao je taj dan! Ali morate da požurite da biste bili prvi, očekuje vas spektakl!

OVO JE MAJIN NOVI DEČKO! Uhvaćena sa FRAJEROM o kojem svi pričaju (FOTO)

Objavio: RHT
02/10/2024 10:15 AM

OVO JE MAJIN NOVI DEČKO

Maja Marinković više ne može da se sakrije!

Foto: M.P. / ATAImages

Posljednjih dana internetom kruže glasine o tome da je starleta i bivša takmičarka rijalitija Maja Marinković uhvaćena u društvu novog dečka.

OVO JE MAJIN NOVI DEČKO

Fotografije na kojima se Maja ljubi sa misterioznim muškarcem pojavile su se na njenoj fan stranici na TikToku. To je izazvalo lavinu komentara i nagađanja o njenom ljubavnom životu nakon raskida sa Stanislavom Krofakom.

Nakon što su fotografije postale viralne, obožavaoci Maje Marinković su žustro komentarisali na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili šok zbog navodnog novog dečka, dok su drugi izrazili podršku Maji u njenom ljubavnom životu. Nagađanja o identitetu misterioznog muškarca su takođe bila tema brojnih diskusija. Ali, Maja još nije potvrdila niti demantovala ove špekulacije.

Maja Marinković sa misterioznim dečkom

Kao javna ličnost, Maja je često bila predmet interesovanja medija i javnosti. Njen ljubavni život posebno je intrigirao mnoge, te svaka nova informacija o njenim ljubavnim vezama izaziva veliku pažnju. Iako su mnogi navikli da prate njen život putem društvenih mreža, ovaj najnoviji razvoj događaja dodatno je podstakao interesovanje za njen privatni život.

Misteriozni muškarac

Dok se špekuliše o novom dečku Maje Marinković, mnogi se pitaju ko je misteriozni muškarac sa kojim je uhvaćena. Neki obožavaoci su iznijeli svoje teorije o njegovom identitetu, dok su drugi oprezni u donošenju zaključaka prije zvanične potvrde od same Maje.

U svjetlu ovih dešavanja, ostaje da vidimo da li će Maja Marinković uskoro otkriti istinu o svom ljubavnom životu? Ili će ostaviti obožavaoce u neizvjesnosti. S obzirom na veliku pažnju koju izaziva, sigurno je da će ova tema i dalje biti aktuelna u javnosti.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za srijedu, 2. oktobar 2024: Lavovi slave ogroman uspjeh, Vodolije muči osjećaj krivice, Ribe moraju biti pažljive, a Vi?

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS