calendar

Sreda 31. Jul, 2023

OVO JE DADILJA NOVAKOVE DJECE! Ima posebne uslove, ali jedna stvar joj je zabranjena do kraja života! (FOTO)

Objavio: RHT
31/07/2024 6:15 PM

OVO JE DADILJA ĐOKOVIĆA

OVO JE DADILJA ĐOKOVIĆA/foto: Profimedia

Teniser Novak Đoković trenutno se nalazi u Francuskoj na Olimpijskim igrama, gdje se bori za medalju za Srbiju.

Pored brojne publike koja ga prati i bodri putem malih ekrana, u Francuskoj su se u prvim redovima našli njegova porodica, prijatelji i saradnici.

Među njima su supruga Jelena Đoković i njihova djeca Stefan i Tara. Novaka su došli da bodre i aktuelni saradnici Boris Bošnjaković i Karlos Gomez Erera. Tu je i selektor Dejvis kup reprezentacije Viktor Troicki.

Ipak, jedna žena koja se našla odmah do Novakove porodice, privukla je veliku pažnju kako u domaćoj, tako i u svjetskoj javnosti. Nepoznata žena, zapravo je dadilja Đokovićeve djece, a po fotografijama može se primetiti da pažljivo prati i brine o njegovim nasljednicima.

OVO JE DADILJA NOVAKOVE DJECE!

Profimedia

Novaku i Jeleni djeca su na prvom mjestu, pa su tako pažljivo odabrali ženu koja će o njima brinuti. Pored određenih kvalifikacija na kojima su insistirali, Đokovićima je od velike važnosti bilo da dadilja njihovih mališana bude osoba od povjerenja.

Kako prenose mediji, sa lijepom brinetom, koja ovih dana privlači nezapamćeno interesovanje, Jelena i Novak potpisali su ugovor o tajnosti. Tako nijedan detalj iz njihovog privatnog života ne bi dospio do javnosti i medija.

Kako tvrde upućeni, diskretna je, kvalifikovana, posjeduje sjajne karakteristike padagoško-metodičkog rada sa djecom, govori nekoliko stranih jezika. I što je najvažnije, dijeli Novakovu i Jeleninu filozofiju u odgajanju mališana.

Ukratko, Stefanova i Tarina dadilja pravno se obavezala da nikada ništa ne izusti o svom angažmanu i porodici Đoković.

Čitajte i ASMIN SE OGLASIO NAKON PRIJETNJI: Da se bojim miševa, nosio bih mačku u džepu

Biznismen Asmin Durdžić, bivši partner Aneli Ahmić, danima ratuje sa Sanjom Grujić i njenim partnerom Markom Stefanovićem, koji je danas zaprijetio dečku Stanije Dobrojević.

ASMIN SE OGLASIO NAKON PRIJETNJI

Asmin je sada odgovorio na Markove prijetnje da će završiti u bolnici.

– Sanja je mene više puta prozivala po emisijama, gdje sam ja reagovao putem svog Instagrama, pa sam i nju kačio! Pa me je ponovo kačila po storijima kad se ovo desilo s Mićom. Onda sam ja kontaktirao s njenim dečkom da vidi sa svojom djevojkom da prestane da me komentariše, pošto ne želim više da kačim po Instagramu nikog. Tu smo se zakačili on i ja i nisam ja spuštao loptu, nego i on i ja, pa smo pronašli zajednički jezik! I momak je ispoštovao dogovor! A to da sam se ja prepao njega ili bilo koga je smiješno! Da se bojim miševa, nosio bih mačku u džepu – izjavio je Asmin za srbijanske medije, kao i ranije Marko:

– On se meni javio, navodno kao da pita što se on negdje pominje i tako dalje – počeo je Marko, pa otkrio:

Udario je na pogrešnu osobu

– Malo se zaje*ao jer je udario na pogrešnu osobu. Odmah sam mu snimio glasovnu poruku i rekao mu da će, ako mi se još jednom bude javio ili nešto prokomentarisao, kao što je komentarisao posljednji put, umjesto što posjećuje stanove i poslastičarnice, posjetiti bolnice ovdje po Beogradu – dodao je Stefanović, pa zaključio:

 Poslije toga je pokušao da spusti loptu, što mi je pokazalo kakav je on zapravo.

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS