calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PORAŽAVAJUĆE MI JE DA JE JEDNA MAJKA TOLIKO HLADNOKRVA..” Seka Aleksić progovorila o Kecmanovićima, zbog ovih detalja ne može da dođe sebi! (FOTO) Elmedin pobjesnio kad je vidio: Fatima pošla Jani sasuti tijesto na glavu Demirović: Borbeni smo, trčimo, želimo dati maksimum protiv Nijemaca EKSKLUZIVNO! Lejla Zalihić treba vašu podršku, veliki bolovi i glavobolja, a kćerka ima ovu želju? Ahmedhodžić šokiran iznenadnom smrću bivšeg saigrača: Ne mogu vjerovati, počivaj u miru, brate Dženifer Lopez konačno otvorila dušu: Cijeli je**ni svijet je eksplodirao Uhapšen Boranin zbog izazivanja panike! Na Tiktoku iznosio tvrdnje o smrti brata osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić! U njegovom stanu pronađen eksploziv i droga! MILJANA KULIĆ AB*RTIRALA ZOLINO DIJETE! Izdato zvanično saopćenje! DEVASTACIJA RIJEKE U KONJICU “Klizišta su rezultat radova na izgradnji mini hidroelektrane” Jovana Pajić najavljuje bržu pjesmu: ‘NIJE MI PROBLEM DA IZGLEDAM KAO BESKUĆNIK’ Zola otkrio istinu o kockarskim dugovima Poduzete hitne mjere na klizištu u Pofalićima HITNO ODLUKA U RIJALITIJU: Bijelu kuću ODMAH NAPUŠTA ovih 40 učesnika Hrabri čin mladih policajaca u Jablanici: Spasili šest osoba s krova džamije ŠA DOŽIVIO NERVNI SLOM ZBOG MIONINE IZDAJE! Bijesan nakon saznanja da otkida na njegove fore ŠOK! Tara otkriva da li je OPROSTILA SVE DANILU?! Opisala situaciju između njih, pa istakla: “NISAM KORISTILA OPIJATE!” (VIDEO)

Ovo je bio najveći skandal Silvane Armenulić: Pratila je i pretukla ženu na njen rođendan, evo zašto

Objavio: RHT
10/10/2024 11:30 AM

Ovo je bio najveći skandal Silvane Armenulić

Silvana Armenulić
RTS/PrintScreen 

Silvana Armenulić svojevremeno je punila naslovnice zbog svog burnog privatnog života, a zabilježena je i situacija u kojoj se pokojna pjevačica osobno obračunala s tadašnjom ljubavnicom njenog supruga.

Ovo je bio najveći skandal Silvane Armenulić

Radilo se o poštanskoj službenici Leposavi Jankov kojoj je Silvana, kako se navodilo, nanijela teške tjelesne povrede, a sada se na društvenim mrežama dijeli isječak iz novina koji sadrži i fotografiju Leposave.

Silvana Armenulić
Kurir

Početkom ljeta 1971. godine objelodanjeno je da je Silvana Armenulić istukla suparnicu i da je pokrenut kazneni postupak protiv nje.

Silvana je presrela muža i njegovu prijateljicu dok su bili u njegovom vozilu. Pratila ih je jedno vrijeme, a zatim naletjela na suprugov automobil i zaustavila ih. Razjarena Silvana istrčala je iz automobila, iz auta je izvukla Leposavu i tako je ‘propustila kroz ruke’ da je nesretna žena zadobila teške povrede kičme, od kojih se i danas liječi’, pisalo se tada.

‘Ne volim spominjati ime te žene koja se pokušava reklamirati napadajući mene. Zar joj nije dosta što je tri i pol godine ulazila u moju kuću. Ja na koncert, ona u stan. Htjela mi je i dijete uzeti’, govorila je Silvana.

Sutradan u bolnici ‘Dragiša Mišović’ Leposava Jankov je dobila uvjerenje o teškim tjelesnim povredama, točnije o povredi dva vratna kralješka.

Velika ljubav

‘Radmilo i ja zabavljali smo se još kao mladi, prije nego što se on oženio Silvanom, a ja se udala. Poslije desetak godina ponovno smo se sreli. Bio je pred razvodom, a ja sam se upravo razvela i bila očajna. Tako smo ponovno započeli vezu koja je trajala preko tri godine. Da, to je bila velika ljubav. Kada je počeo raditi kao trener u Njemačkoj, odlazila sam kod njega avionom svakog vikenda u Offenbach. Silvana se nije htjela razvesti. Saznala je za nas i počela me uznemiravati. Iako razvedeni, muž i ja živjeli smo u istom stanu, u posebnim sobama.

Silvana Armenulić i Radmilo Armenulić
Facebook, Nikola Anđić/Kurir 

Baš na moj rođendan ona je upala i odmah me počela čupati za kosu, grebati po licu i udarati. Muž me jedva odbranio. U bolnici su me pregledali i ustanovili povrede. Tukla me je još jednom, na ulici. Radmilo je bio prisutan’, ispričala je jednom prilikom za Kurir.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Kurir/Scena.story.hr/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS