calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima!

OVO DO SADA NIJE VIĐENO: Poznata teniserka POBEGLA sa meča! (VIDEO)

Objavio: RHT
28/03/2022 5:30 PM

Veliki skandal dogodio se na turniru u Majamiju.

Nekada najbolja teniserka sveta, Viktorija Azarenka, izazvala je nezapamćen incident, pošto je usred meča bez objašnjenja pokupila stvari i napustila teren.

Azarenka je u trećem kolu Mastersa u Majamiju igrala protiv mlade Čehinje Linde Fruhvitove (16).

Tinejdžerka je dominirala na terenu, dobila je prvi set 6:2 i imala je veliku prednost u drugom setu (3:0) kada se dogodio incident. Iznervirana Azarenka je u jednom momentu samo prišla sudiji i rekla da se povlači. Bez objašnjenja je uzela stvari i napustila teren. Svi su bili u potpunom šoku.

Još uvek nije poznato šta se dogodilo.

Iskusna teniserka je ovim potezom izazvala gnev kod ljubitelja tenisa širom svet. Zbog svog nesportskog ponašanja Beloruskinja se našla na žestokom udaru teniske javnosti. Mnogima je posebno zasmetalo to što se nije ni pozdravila sa svojom protivnicom na terenu.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS