calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RACIJA UPALA U STAN SARE STIJOVIĆ!? Rijaliti učesnici POLICIJA NA VRATIMA! Oglasila se ekskluzivno za HYPE TV Dnevni horoskop za petak, 27. septembar 2024: Blizanci dobro da se paze, Biku se otvara portal uspjeha, Vodolije očekujte potpuno luckast dan, a Vi? Svađa u avionu postala hit na TikToku, pogledalo je 14 miliona ljudi Ovo je već previše za ženska srca: Goli Dejvid Bekam se snimao u teretani, sve pršti od energije Ovo su znaci da je dijete žrtva nasilja na internetu: Na jedan detalj posebno obratite pažnju Drama u Banjaluci: Muškarca nemilosrdno šutali nogama, stigla je policija Sve polude za Gastozom! I dan danas Luna ludi? Ljepotica je pristala da bude treća, ali ima svoje uslove? Može li ih Elmedin ispuniti? “MI SMO NAJBOLJI TANDEM” Mira Škorić i Aca Lukas o zajedničkom duetu: “Saša Mirković nas je ponovo spojio” “NE MOGU DA GA TRPIM”: Isplivala istina o vezi Tanje Savić i Muhameda, evo šta se dešava iza zatvorenih vrata Marija Šerifović najavljuje koncert u Zetri: U Sarajevu sam kod kuće Da čovjek ne povjeruje! Znate li koji put Miljana Kulić ide na abortus? Na Zemlju stigao signal iz svemira: Putovao osam milijardi godina (VIDEO) Rada Manojlović “pukla”: Pjevala pod šatorom, “sijevao” donji veš, ali od bakšiša ni traga ni glasa (VIDEO) GLUMAC I KOMPOZITOR ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Zbog mizernog iznosa penzije čupa kosu sa glave, plače i cvili ACA LUKAS MISTERIOZNOM PORUKOM BACIO SVE U REBUS! Najveća zvijezda Balkana zbunila pratioce! Šta to sprema? (VIDEO)

Ovo će biti najsretniji horoskopski znak u oktobru

Objavio: RHT
24/09/2024 2:15 PM

Najsretniji horoskopski znak u oktobru

Oktobar neće biti ništa manje dinamičan od septembra, donoseći Ovnima svijetlu budućnost.

Najsretniji horoskopski znak u oktobru / Foto: Pixabay

Najsretniji horoskopski znak u oktobru / Foto: Pixabay

Posebno se izdvajaju porodična pitanja, nekretnine i odnosi iz prošlosti.

Najsretniji horoskopski znak u oktobru

Mlad Mjesec i pomračenje 2. oktobra u znaku Vage donose naglasak na brak i partnerstva, otvarajući vrata novim vezama. Bilo da se radi o ljubavi ili poslovnom dogovoru, mogućnosti su brojne.

Pomračenje s mladim Mjesecom najavljuje novi ciklus, ali posebnost ove lunacije leži u tome što se dešava na čvoru prošle karme. To znači da možete očekivati otplatu karmičkih dugova ili povratak osobe sa kojom ste imali duboke veze iz prošlih života.

Između 5. i 9. oktobra, vodeni trigon Venere i Marsa pozitivno će uticati na vaše odnose, omogućavajući iskrene razgovore i bliske veze. Moguće je da ćete pružiti podršku nekome kome je potrebna vaša pomoć.

Sredinom oktobra, trigon Sunca i Jupitera u vazdušnim znacima donosi inspiraciju u poslovnim pregovorima ili ugovorima, sa šansom za uspješan dogovor koji ste možda planirali još od juna.

Pun Mjesec i pomračenje 17. oktobra u znaku Ovna donose važna razjašnjenja i odluke vezane za porodicu, dom ili preseljenje. Mars, vladar ove energije, usmeriće vas na nekretnine i planove za renoviranje.

Uspjeh je na dohvat ruke

Poslovne prilike dobijaju novi zamah krajem mjeseca, zahvaljujući vatrenom trigonu između Mjeseca i Marsa 25. i 26. oktobra. Ako planirate da pokrenete sopstveni biznis ili unapredite karijeru, ovaj period je idealan za to. Uspjeh je na dohvat ruke – iskoristite ga!

Pročitajte i: Poznati astrolog objavio horoskop: Ko će i kako plivati u novcu i ljubavi, a ko u problemima?

BONUS VIDEO:

(Informer/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS