calendar

Utorak 17. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dinamo se obrukao na startu Lige prvaka, izgubili su 9:2 od Bayerna! Zola ima djevojku! Dok trudna Miljana očajava u rijalitiju, on uživa sa partnerkom u Švicarskoj Saobraćajna nesreća u centru Sarajeva: Hitna pomoć odvukla povrijeđenu ženu “UNAKAZIO SE, SKROZ JE IZOBLIČEN” Nevjerovatna transformacija bivšeg rijaliti takmičara, više ne liči na sebe! Ipak je Janjuš kralj rijalitija! Ovo kako je dočarao Aneli i Mateja ulazi u anale! KĆERKA MELINE I HARISA BEZ BLAMA! Spušta helanka, oblizuje se sva znojava i snima grudi! MIONA TRUDNA? Kum iz zatvora sve otkrio, a KOD OVOG ASTROLOGA je tražila istinu BOLESNO! ANĐELA ĐURIČIĆ slala GOLE FOTOGRAFIJE na više od 10 BROJEVA! Sve je namješteno! GASTTOZZA guraju, a Aneli čeka upute PRODUKCIJE! Vrijeme je za bebe? RASKINULI MIMA I GRUJA! Sve odzvanja od njihove svađe, pljušte prijetnje i uvrede, učesnici u šoku! Ciklon stigao i u Italiju: Peskara pod vodom ŽENI SE ADAM ĐOGANI! Slavlje u Luninom domu, pokazao vjerenicu od koje zastaje dah, zaprosio je u Italiji (FOTO) OVO SE KRIJE! ŠTA DEŠAVA SA MILJANOM?! HAOS TRENUTNO! KOGA SE BOJI? Preminula teniska legenda zaslužna za čak 24 Gren slema Dušica Jakovljević u velikim životnim problemima? Ovo je njen PROPALI ŽIVOT! Sergeju Trifunoviću poslije PRIVOĐENJA u Hrvatskoj ODUZET PASOŠ! Traži se 30 DANA ZATVORA i NOVČANA KAZNA, a evo kako je VRIJEĐAO POLICAJCE!

Ovih 10 učesnika uskoro napušta “Belu kuću”!

Objavio: RHT
17/09/2024 4:45 PM

10 učesnika napušta “Belu kuću”

Dok jednim ne smrkne, drugima ne svane!

Foto: Printskrin / TV Pink

Tokom današnjeg dana došlo je do bitnih izmjena unutar “Bele kuće”.

10 učesnika napušta “Belu kuću”

Naime, Veliki Šef riješio je da iznenadi takmičare i da promiješa karte, pa je uputio pismo o izboru novih odabranih učesnika.

Nakon što je stiglo pismo, ovonedjeljni vođa Borislav Terzić Terza pročitao je o čemu je riječ.

– Danas će vođa izvlačenjem papirića odlučiti ko će biti naredni Odabrani. On će danas izvući 10 papirića. Pozdrav, Veliki Šef – glasilo je pismo, nakon kojeg je Terza pročitao i imena koja je izvukao:

 Silvija Patrik, Milica Dugalić, Bojana Barbi, Milana Šarac Mimas, Stefan Karić, Nenad Marinković Gastoz, Stefan Korda, Elvin Kadrić, Kristina Mateski i Borislav Bora Terzić.

Podsjetimo, 7. septembra u “Belu kuću” se uselio 51 takmičar, da bi već naredne večeri ušetalo još osmero takmičara koji su se smjestili u kuću odabranih. 

Upravo u tu kuću sada će se nastaniti novih 10 rijaliti učesnika, po želji Velikog Šefa, koji je i najavio brojna iznenađenja tokom ove sezone rijalitija. 

Prave izmjene tek slijede kada krene i drugi rijaliti “Farma 8” gdje će boraviti drugi učesnici. Ali će pojedini iz ovog rijalitija, kako je najavljeno, moći da završe tamo kad nešto zabrljaju. Kako bi, primjernim vladanjem tamo, pokušali da se vrate u “Belu kuću”.

Ovih pet pravila će vam pomoći u potrazi za srodnom dušom

Pročitajte i: Ovih pet pravila će vam pomoći u potrazi za srodnom dušom.

U potrazi za srodnom dušom / Foto: Instagram

Foto: Instagram

Jako ste sretni ukoliko ste pronašli srodnu dušu s kojom možete dijeliti sve životne radosti i nedaće.

Ali, ukoliko niste i mislite da je to nemoguća misija, onda zastanite na trenutak.

Sve je moguće, a kad se najmanje nadate, srodna duša će se pojaviti.

Pokušajte pratiti ovih pet pravila za uspješnu potragu za savršenim partnerom.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS