calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO) Trudnica na plaži uhvatila muža s ljubavnicom, ljudi pišu: Zaslužuje zatvor “POKUŠAO JE DA ME SILUJE, DOŽIVJELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO) PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NEKOG! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu MILJANA IPAK HOSPITALIZOVANA?! Porodica Kulić ljetuje u Crnoj Gori, a od Miksi ni traga ni glasa! Udarac sudbine! Fatima samo da radi, dok Sultan hvata okuke

Ovi horoskopski znakovi su najbolji ljubavnici

Objavio: RHT
21/02/2024 3:20 PM

Ovi horoskopski znakovi

Iako je važno napomenuti da se svaka osoba razlikuje i da se ne može generalizovati na osnovu horoskopskog znaka, postoji vjerovanje da određeni horoskopski znaci imaju osobine koje ih čine sklonijim da budu dobri ljubavnici.

Foto: Pinterset horoskop

Ovo su tri horoskopska znaka koji se često smatraju izvanrednim ljubavnicima, zajedno s njihovim karakteristikama:

Škorpija

Strastvena i intenzivna: Škorpije su poznate po svojoj strasti i intenzitetu u ljubavi. Imaju duboke emocije i sposobnost da se potpuno predaju svojim partnerima.

 Tajanstvena i misteriozna: Škorpije vole misteriju i intrigantne situacije, što može dodati uzbuđenje u njihove odnose.

Snažna emocionalna veza: Kada se vežu za nekoga, Škorpije su odane i predane, čineći ih predanim i strastvenim ljubavnicima.

Rak

Empatičan i brižan: Rakovi su empatični i pažljivi prema osjećanjima svojih partnera, što ih čini odličnim u razumijevanju i ispunjavanju njihovih potreba.

Posvećenost porodici: Imaju jak osjećaj lojalnosti prema svojoj porodici i partneru, težeći stvaranju stabilnog i sigurnog doma za svoje voljene.

Intuitivan i nježan: Rakovi su intuitivni i osjetljivi na potrebe drugih, težeći nježnosti i bliskosti u svojim vezama.

Lav

Strastven i pažljiv: Lavovi su strastveni ljubavnici koji vole da budu u centru pažnje. Nude svojim partnerima puno ljubavi, topline i pažnje.

Samopouzdanje i hrabrost: Lavovi su hrabri i samouvjereni, što ih čini privlačnim i poželjnim partnerima. Vole da se istaknu i donesu pozitivnu energiju u svoje veze.

Generozan i darežljiv: Lavovi vole da razmazuju svoje voljene i uživaju u pružanju pažnje i poklona koji će ih učiniti srećnim.

Važno je imati na umu da su ovo samo opšte karakteristike i da svaka osoba ima svoje jedinstvene osobine i način izražavanja ljubavi. Ljubav i veze su kompleksne i zavise od mnogo faktora, uključujući kompatibilnost, komunikaciju i međusobno razumijevanje.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS