calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Žestoka rasprava Pešića i Đokovića: Šta je iznerviralo Novaka, zbog čega mu se Kari pravdao ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana uzjahala Elmedina i zavalila mu šamarčinu: Ne može se obuzdati (VIDEO) “OPADALA MI JE KOSA, primala sam 16 INFUZIJA DNEVNO” Nela Vidaković o OGROMNOJ BORBI sa vantjelesnom oplodnjom KAČAVENDA BLOKIRALA DRUŠTVENE MREŽE EKSPLICITNOM FOTOGRAFIJOM! Isplatilo joj se brukanje na OI: Katastrofalan nastup donijeće joj milione dolara SVE JE SPREMNO ZA AVIONDŽIJE! Rediteljka Suzana Purković sve objelodanila: “Krećemo u 12. razred, a direktor škole Saša Mirković nam daje nove zadatke” IMALA SAM ODNOSE U KOLIMA USRED BIJELA DANA Pjevačica progovorila o svojoj intimi, šok! ANITA DOBIJA ŠUT-KARTU Procurile šokantne prepiske! ANĐELO SVE PRIZNAO NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA MAJKE DARKA LAZIĆA Branka je snimljena prije 12 godina, mnogi ne vjeruju da je ovako izgledala Produženo radno vrijeme ugostiteljskim objektima tokom SFF-a Elmedin i Jana obilaze mjesto gdje će se vjenčati! Fatima ČUPA KOSU I PLAČE sama kod kuće! ANELI I UROŠ ZAVRŠILI NA KLINICI! Procurila fotografija Zgodni srbijanski stjuardi zaludjeli dame širom svijeta: Više se ne bojim letenja BEBICA ISTETOVIRAO TEODORIN LIK! Porodica se hvata za glavu Kako je Fatima zavela Elmedina? “Nisam htjela da se vratim kući? Moji su mi BRANILI!!” Uputstvo podiglo buru na mrežama: “Plaža sa djecom” i “Plaža bez djece”

Ove kombinacije horoskopskih znakova su prava katastrofa

Objavio: RHT
13/08/2024 5:15 PM

Ove kombinacije horoskopskih znakova su prava katastrofa

U svijetu astrologije svaki horoskopski znak ima svoje jedinstvene osobine, sklonosti i potrebe. I dok se neki znakovi prirodno privlače i stvaraju skladne veze, drugi jednostavno ne mogu pronaći zajednički jezik.

Foto: Shutterstock

Postoje horoskopski znakovi čije osobnosti i životne filozofije toliko odudaraju da je teško zamisliti kako bi njihova veza mogla uspjeti.

Ovan i Rak

Ovan je poznat po svojoj neustrašivosti, energiji i sklonosti impulsivnom ponašanju. Oni su ljudi akcije koji vole izazove i ne boje se preuzeti inicijativu. S druge strane, Rak je znak koji cijeni sigurnost, stabilnost i emocionalnu dubinu. Rakovi su osjetljivi, brižni i traže emocionalnu sigurnost u vezi. Njihove  potrebe i pristupi životu jednostavno su previše različiti. Ovnova impulsivnost i sklonost riziku mogu biti previše za emotivnog Raka, koji se lako povlači u svoj oklop kad osjeti da je njegova emocionalna sigurnost ugrožena. Ovan će Raka često doživljavati kao previše osjetljivog i nesigurnog, dok će se Rak osjećati zanemareno i neshvaćeno u društvu Ovna koji ne mari za sitnice. Njihova dinamika često rezultira sukobima jer Ovan teži naprijed, dok Rak želi graditi sigurno utočište.

Blizanci i Djevica

Blizanci su znak koji voli slobodu, raznolikost i društvenu interakciju. Njihova znatiželja vodi ih kroz život, a njihova prilagodljivost omogućava im da se lako snalaze u različitim situacijama. S druge strane, Djevice su poznate po sklonosti perfekcionizmu, detaljnom razmišljanju te potrebi za organizacijom i redom. Blizanci često žive u trenutku, uživajući u promjenama i nepredvidljivim situacijama, dok Djevica teži planiranju i strukturiranju svog života. Djevičina potreba za redom i analizom može frustrirati Blizance koji se lako dosađuju i traže stalnu stimulaciju. Blizanci će Djevicu često doživljavati kao previše kritičnu i usredsređenu na sitnice, dok će Djevica Blizance vidjeti kao neodgovorne i nesposobne za ozbiljnu predanost. Njihov različit pogled na život često rezultira frustracijom i nerazumijevanjem, što otežava stvaranje dugoročne veze.

Lav i Škorpija

Lav je znak koji voli biti u centru pažnje, obožavan i priznat. Oni su prirodni vođe, puni samopouzdanja i strasti. Škorpije, s druge strane, takođe imaju snažnu ličnost, ali se razlikuju po intenzivnoj emocionalnosti, tajanstvenosti i potrebi za dubokom povezanošću. Oba znaka su vrlo strastvena, ali na različite načine. Njihova veza često se pretvara u borbu za dominaciju. Lav teži otvorenoj i svjetlucavoj pažnji, dok Škorpija voli da drži stvari pod kontrolom, iza kulisa. Lav može doživjeti Škorpiju kao previše posesivnu i tajanstvenu, dok će Škorpion Lavu zamjerati površnost i potrebu za priznanjima. Oboje žele kontrolu, ali na različite načine, što često rezultira sukobima i borbama za moć. Njihova veza može biti strastvena, ali i vrlo iscrpljujuća, jer će oboje teško pronaći kompromis.

Ove kombinacije horoskopskih znakova su prava katastrofa

BONUS VIDEO:

nezavisne/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS