calendar

Subota 17. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BIO SAM S OŽENJENIM GLUMCEM Uroš Stanić sve priznao, više ne želi šutjeti! Majmunske boginje bliže nego ikada: Evo šta trebate znati o ovom virusu UZNEMIRUJUĆ SNIMAK NASILJA! Nakon žestokog sukoba, muškarac udario ženu u glavu usred autobusa u Beogradu! OVDJE SU ODRASLI ĐOLE I GAGI ĐOGANI! Djetinjstvo su proveli u trošnoj kući u ovom naselju, a evo šta su komšije rekle za njih! “U dugovima sam! Liječio sam se od kocke!” Miki Đuričić otkriva da li se vraća u rijaliti?! “VOZIO POD UTICAJEM ALKOHOLA, DAO LAŽNI ISKAZ!” Policija se oglasila povodom saobraćajke Tonija Bijelića, skandalozni detalji! ŠOK! JANJUŠ SE DIREKTNO OBRATIO ANELI?! Slomio se i iznio šta mu je na duši, nije mogao više da izdrži! Tarik Filipović sa bosanskog ćilima: Srce Sarajeva se osjeti na svakom koraku Fatima sve radi sama, ruke joj drhte, a Elmedin i Jana gledaju filmove i uživaju u ljubavi! ANELI I BIVŠI RIJALITI UČESNIK NAPRAVILI HAOS! Nastala drama, sve snimili! REAGOVALO OBEZBJEĐENJE Trideseti Sarajevo Film Festival je počeo! Evo ko je sve od poznatih ličnosti prošetao crvenim tepihom, a on je dobio nagradu IAKO JE DRUGA NAJBOGATIJA OSOBA NA PLANETI: I Džef Bezos je plaćao kiriju “Krstim, vjenčam i opjevam, svi kukaju, a ja pjevam”: Upucan lažni sveštenik, posvađao se sa stricem Besplatan javni prevoz za sve građane i posjetitelje Sarajeva tokom trajanja SFF-a Fatima pobjegla! Elmedin i Jana je traže po livadama ne znaju šta će bez nje… MRAČNA TAJNA MIONE JOVANOVIĆ! Ša nije slutio, ne može da dođe sebi, mora da drži jezik za zubima

OVDJE SU ODRASLI ĐOLE I GAGI ĐOGANI! Djetinjstvo su proveli u trošnoj kući u ovom naselju, a evo šta su komšije rekle za njih!

Objavio: RHT
16/08/2024 11:55 PM

OVDJE SU ODRASLI ĐOLE I GAGI ĐOGANI!

Đole i Gagi Đogani odrasli su u beogradskom naselju Mirijevo. Živjeli su u trošnoj kući s ostalim članovima porodice, a u takozvanom orlovskom naselju za njih imaju samo riječi hvale.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija

Prijatelj Đoleta Đoganija iz osnovne škole izrazio je svoje divljenje prema njima, prenose domaći mediji.

“Đole je moj drug. Išli smo zajedno u školu. Na pravom ste mjestu. U ovoj ulici je živio Đole s roditeljima, majkom, braćom i sestrama. Sada je ovdje dobra kuća u odnosu na onu kakva je bila kad su Đole i Gagi živjeli tu. Hvala Bogu, moj drug je uspio, probio se, obišao svijet, i nemaština i teški dani su iza njega,” rekao je Đoletov drug.

Kuća u kojoj su odrasla braća Đogani je srušena. Na istom mjestu podignuta je nova kuća, u kojoj je živio njihov ujak Šaban sa sinom.

Bila je bijeda

“To su divni momci. Ovdje su živjeli. Ali to je bilo davno. Bijeda jeste bila, ali su postali pošteni ljudi,” rekao je Đoganijev ujak.

Đoletov prijatelj je također objasnio da se denser oduvijek razlikovao od ostalih.

“Đole se oduvijek razlikovao. Imao je specifične pokrete, tako su ga i zapazili. Otišao je odavde kad je napunio 14 godina, a Gagi je tada još bio dijete. Dobili su stan i tada im je krenuo bolji život. Jako mi je drago. I ne samo to, Đole nikad nije zaboravio svoj kraj. On se ne stidi svog porijekla. Dovodio je djecu da vide gdje je živio. Oduvijek je bio dobar dečko. Fin, miran, vaspitan. Stvarno ne mogu da kažem nijednu lošu riječ. Jako mi je drago što je uspio. Cela njegova porodica je dobra. Niko ovdje neće reći nijednu lošu riječ ni za Gagija ni za Đoleta jer su zaista bili dobri i nema razloga da kažemo nešto što nije. I dalje im želim svu sreću jer se trude i neka rade i uživaju,” završio je Đoletov prijatelj iz djetinjstva.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS