calendar

Sreda 28. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ONA JE NAJNIŽA PJEVAČICA NA ESTRADI! Visoka je 156 centimetara! ANELI MOLI ZA OPROŠTAJ! Slomljena Ahmićeva se KAJE…neočekivano Jusuf Nurkić proslavio 30. rođendan: Objavio djelić atmosfere, na uho mu pjevao Halid Bešlić HARIS JE KRIV!? Melina progovorila o detaljima života sa Džinovićem U osamdesetim je bila san većine muškaraca: I danas izgleda kao bomba, a bujne grudi i danas jedva zadržava “Opasnost još nije prošla”: U FBiH zabilježeno 7.000 slučajeva morbila, povećan broj vakcinisanih JANJUŠ NE MOŽE DA PREBOLI ANELI? Oglasio se emotivnim riječima! Niko ga ne pamti OVAKVOG PJEVAO SA UPALOM PLUĆA, HITNA SE NIJE ODVAJALA OD NJEGA Otkriveni novi detalji o stanju Bore Đorđevića SENIDAH EKSKLUZIVNO ZA HYPE TELEVIZIJU PRED KONCERT U BEOGRADU! Pjevačica otkrila svoj ritual nastup, publiku očekuje NEVIĐENI SPEKTAKL! Teška 190 kilograma: Iz mora kod Omiša uklonjena mina iz Drugog svjetskog rata (HYPE PAPARAZZO) Senidah stigla u Beograd! Ekskluzivni kadrovi pjevačice u najopuštenijem izdanju na ulicama prijestonice Stotine hiljada uginulih riba zatrpale turističko mjesto u Grčkoj OSNIVAČ TELEGRAMA PUŠTEN IZ PRITVORA Evo gdje se sada nalazi SOCIJALNO MI JE DOŠLO NA VRATA Slavica Ćukteraš prošla kroz agoniju zbog borbe za starateljstvo Horoskopski znakovi koje čeka jesen za pamćenje Ovaj POTEZ UROŠA STANIĆA niko NIJE OČEKIVAO! Rekao da se povlači,pa URADIO OVO!

Ljeto još nije gotovo: Ovakva Nives ne može da potone…

Objavio: RHT
28/08/2024 4:40 PM

Ovakva Nives ne može da potone…

Ljeto još nije gotovo – poručuje nam Nives Celzijus.

Ovakva Nives ne može da potone…/Foto: Instagram

Hrvatska seks bomba se oglasila na svom Instagram profilu.

Objavila je nekoliko fotografija na kojima je u prvom planu njen dekolte.

A pošto je pozirala u vodi, dok je nosila bikini, pratioci su uspjeli da se našale na račun bujnih grudi.

“Ti si radost svakog muškarca. I da ne znaš da plivaš, ne moraš se plašiti. Ne možeš potonuti”, neki su od komentara na račun silikonskih grudi atraktivne Nives.

Čini se da je vatrena Nives ovo vrelo ljeto uspjela učiniti još vrelijim.

Čitajte i STANISLAV KROFAK SE VRATIO STAROJ LJUBAVI? ZADAO BRUTALAN udarac! Ovaj PRIZOR za Maju neće biti prijatan?

Nedavno je u svim medijima osvanula vijest o raskidu Maje Marinković i Stanislava Krofaka. Bivši partneri, nisu se oglašavali o ovoj temi. 

– Najveći zaj*b u životu je poigrati se sa ženom koja još samo iz aviona nije pala. Pa ustala – pisalo je u objavi.

Ni Stanislav nije ostao dužan i prećutao na Majine indirektne poruke. Naime, on je, takođe, na svom Instagram profilu poslao jaku poruku. Za koju pratioci na društvenim mrežama misle da je upućena Maji.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/cdm.me/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS