calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama

OVAKO SU URAGANKE IZGLEDALE PRE NEGO ŠTO SU POSTALE POPULARNE! (FOTO,VIDEO)

Objavio: RHT
05/05/2022 4:00 PM

Grupa “Hurricane” zvanično se razilazi, a sada su isplivale i njihove fotografije s početka karijere,

Na vest da se grupa Hurricane raspada i da će tri pevačice od septembra krenuti svaka svojim putem “cepa” se slika na kojoj crnka, plavuša i riđokosa u atraktivnim kostimima predstavljaju Srbiju na Evroviziji.

“Njih tri jednostavno više nisu mogle zajedno da izdrže. U pitanju je sudar tri potpuno različita karaktera koji su i te kako uticali na celu atmosferu u grupi… Za tri meseca će Hurricane grupa biti prošlost i one će se oprobati u solo karijeri”, rekao je medijima izvor blizak grupi.

Devojke su se okupile 2017. godine na audiciji za ženski R&B bend, a najširoj javnosti postale poznate nakon pobede na Beoviziji 2020.

Sanja Vučić je predstavljala Srbiju i na Evroviziji 2016. i mnogi su je tad znali kao pevačicu benda ZAA. Inače je iz porodice muzičara, a okušala se u različitim žanrovima, od alt roka, preko džeza, pa do crkvenog hora.

Sa bendom “Hurricane” je, doduše, značajno skrenula sa svog muzičkog pravca, a fizička i stilska transformacija je više nego očigledna.

Kseniju Knežević javnost je upoznala kao ćerku popularnog pevača Nenada Kneževića Kneza, pa smo mogli da vidimo i kako je izgledala kao klinka, kad je učestvovala na festivalima za decu… Pre nego što se pridružila Uraganu radila je sa Jalom Bratom i Sevdah Bejbijem i furala imidž “devojke iz kraja”.

U popularnom triju je bila “ona riđokosa”, mada sad više naginje smeđim i plavkastim tonovima. Ivana Nikolić, višestruka državna prvakinja u plesu, od starta je bila česta tema i na mrežama zbog plastičnih operacija.

Ne krije da je imala brojne estetske korekcije, lako ćete naleteti na njene slike iz mladih dana i verovatno je nećete prepoznati.

U međuvremenu je i ona eksperimentisala s bojom kose, ali u “Hurricane” je ušla i izlazi kao atraktivna plavuša izvajanog tela, u šljokicama i na vrtoglavo visokim štiklama.

Kako se čini, “Hurricane” je za svaku od njih bio specijalno poglavlje i sigurno je da devojke izlaze izmenjene tim iskustvom ne samo fizički. Zato će biti posebno zanimljivo videti koje će puteve birati u daljim karijerama.

IZVOR:KURIR.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS