calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov!

Ovako se Božić slavi u domu Viki Miljković: Evo šta se nalazi na njenoj trpezi!

Objavio: RHT
06/01/2023 12:30 PM

Pevačica Viki Miljković proslavlja Božić po svim tradicionalnim običajima. Za Badnje veče se priprema posla trpeza i večera po podu.

Foto: Printscreen YouTube

– To je nešto čemu se svi radujemo, pripremamo se, imamo svoje tradicionalne običaje koje ne menjamo. Jako volim tradiciju i uspela sam da tu ljubav prenesem i na sina Andreja – rekla je pevačica.

Kako ističe veoma je ponosna na to što je uspela da prenese prave vrednosti na sina Andreja.

– Mislim da je to jedna divna stvar. Mislim da bi svi roditelji trebalo da deci što više pričaju o tome i da ih polako uvode u neke prave vrednosti. Da ih uvode u veru polako, da poštujemo svoju, ali i tuđu jer se tako razvija ljubav. Tako se razvija osećaj kod dece da pomažu jedni drugima, da budu saosećajni, da imaju emocije da veruju i grade svoj stav – ističe Viki.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica nam je dočarala kako izgleda njena trpeza.

– Badnje veče je uvek posno, jedemo na podu, priprema se tradicionalno posni pasulj, prebranac, mesimo česnicu u koju stavimo novčiće, pa se posle svi takmičimo ko će da ih pronađe. Na trpezi bude više različitih jela, sve bude u znaku simbolike. To su baš lepi običaji. Za Božić je uvek mrsno, pa tu bude i mesa, kolača, sarme, pečenje… Mi južnjaci volimo da kuvamo, pa tako i ja. Volimo da se skupimo i da nam dolaze gosti – izjavila je pevačica.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS