calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO JE MAJIN NOVI DEČKO! Uhvaćena sa FRAJEROM o kojem svi pričaju (FOTO) Đački autobus se sudario s automobilom kod Novog Sada, ima i žrtava MILICA OBJAVILA SOFIJINE EKSPLICITNE FOTKE! Gola u krevetu, a u ustima… SKANDAL! (FOTO) “IDEM ZAJEDNO S ANĐELOM NA LIJEČENJE” Anita šokirala priznanjima u lajvu! “Od sutra NESTAJEM” SVAKI DAN PLAČE I KUKA! Dnevni horoskop za srijedu, 2. oktobar 2024: Lavovi slave ogroman uspjeh, Vodolije muči osjećaj krivice, Ribe moraju biti pažljive, a Vi? Viralni test: Vidimo li iste boje, da li ste “zeleni” ili “plavi” kao i svi ostali? Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?!

Ovako Maja prati Stanislava?! Optužen da je vara sa plavušom

Objavio: RHT
21/08/2024 7:15 PM

Ovako Maja prati Stanislava?!

Totalna pometnja na Instagramu nakon objave Stansilava Krofaka!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši učesnik rijalitija i MMA borac Stanislav Krofak izazvao je veliku pažnju javnosti svojim najnovijim fotografijama sa odmora u Hrvatskoj.

Izvajano tijelo

Na slikama koje su osvanule na društvenim mrežama Krofak je prikazao svoje izvajano tijelo. Uslikao se na popularnoj plaži Zrće, a ispod objave uslijedilo je pregršt komentara.

Republika
Stanislav pokazao mišiće / Foto: Instafram

“Maja i Stanislav.”, “Lijepa slika, super, a fali Maja pored tebe.”, “Svketski, a naši Bekamovi.”, “S voli Maju.”, “Maja i Stanislav najjači par, što ih više rušite, oni će biti jači. Početak im je, treba vremena za sve, ali ljubav i želja su jaki.”, “Maja snimi pjesmu, ti i ona u spotu, zagarantovan megahit.”, “Da li je moguće da si se slikao bez Majakite?”, “Top tijelo, top forma, bez grama masti, svaka čast.”, samo su neki od komentara.

Republika
Stanislav poveo ćerku na plažu /Foto: Instagram

Stanislav je na plažu stigao sa svojom kčerkom Vanesom, koju je juče provozao u novom automobilu. A potom uslikao na Zrću. Međutim, jedna osoba tvrdi da je sa Stanislavom bila i druga ženska osoba.

Ovako Maja prati Stanislava?!

– Ko je plavuša koju si vozio u novom autu (farbana plavuša)? – upitala je jedna korisnica.

– Kćerka – odgovorila je druga.

– Kćerka je svetlo smeđa, ova je ofarbana, samo se malo kose vidjelo – nastavila je prva korisnica.

Jedna korisnica Instagrama posumnjala je da Stanislava provjerava Maja Marinković sa lažnog profila.

– Evo je Maja sa lažnog profila. Opet (će dati) 500 eura na taksi – dodala je.

Republika
Stanislava napali da se viđa sa plavušom / Foto: Instagram

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS