calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove

“OVAKO JE POČELA LJUBAV NA PRVI POGLED”: Lepa glumica otkrila kako je upoznala dečka (VIDEO)

Objavio: RHT
13/07/2022 9:15 PM

Mlada glumica Anja Mit svojim izgledom i šarmom pleni gde god da se pojavi.

FOTO: printscreen/instagram

Kao jedna od najzaposlenijih mladih glumica, Anja se uvek izdvaja svojim smislom za humor, pa na svom Instagram profilu često objavljuje razne imitacije kako bi nasmejala svoje fanove.

Ovoga puta lepa glumica je otkrila kako je upoznala svog sadašnjeg dečka:

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mit Anja (@anjamitofficial)

“Ovako je počela ljubav na prvi pogled” – napisala je Anja i objavila snimak sa dečkom, a po svemu sudeći zaljubila se u pilota.

Podsetimo, Anja je bila u vezi sa Nikolom Konstantinovićem, koji je pre nje bio u vezi sa Dušicom Jakovljević, a za koga se sada piše da je u vezi sa Anjinom koleginicom, Ivom Štrljić.

Pročitajte : NAKON DUŠICE JAKOVLJEVIĆ I ANJE MIT ONA? Ovo je novi dečko Ive Štrljić (FOTO)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS