calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

OVAJ MILIONER JE U POSLJEDNJEM TRENUTKU ODUSTAO OD VOŽNJE PODMORNICOM Odbio je i popust, karte dobili nastradali otac i sin

Objavio: RHT
23/06/2023 1:03 PM

Milioner Džej Blum objavio je danas poruke koje je mjesecima razmjenjivao sa izvršnim direktorom kompanije Oušn gejt Stoktonom Rašom koji je jedan od nastradalih u podmornici Titan. Blum tvrdi da mu je ponuđena “last minute” cijena od 150.000 dolara po osobi što je 100.000 dolara ispod uobičajene cijene od 250.000 dolara.

Foto: AP/Privatna arhiva

Raš je u februaru pitao Bluma i njegovog sina Šona da li su zainteresovani da podmornicom obiđu olupinu Titanika u maju. Majska ronjenja su međutim odložena zbog vremenskih prilika, a zaron je odložen do 18. juna – datuma nesretnog putovanja.

– Rekao sam mu da zbog zakazivanja ne možemo da idemo do slijedeće godine. Naša mjesta su pripala Šahzadi Davudu i njegovom sinu Sulejmanu Davudu – navodi Blum i navodi da je tužan što su pakistanski milijarder i njegov sin koji je imao samo 19 godina poginuli nadomak olupine Titanika na dnu Atlantskog okeana.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS