calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu: Čuvaj i pazi bebu, jer me ona jedino zanima Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda Najviša isplaćena mjesečna plata u Republici Srpskoj skoro 250.000 KM! NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) Đole Đogani: Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod… “Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje!” ŠOKANTNI DETALJI “MIONA ĆE ZAVRŠITI ISTO KAO ŠA” Krofak nikad BRUTALNIJI “Čim sam čuo njihovu novu pjesmu, odmah sam je UGASIO” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama? Britanija u suzama zbog Kejt Midlton! Svijet zanijemio zbog nove fotografije voljene princeze! Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule!

Ova lepotica trpi posledice moždanog udara! Evo kroz šta sve prolazi!

Objavio: RHT
11/01/2023 8:15 PM

Hejli Biber, manekenka i supruga Džastina Bibera, primljena je u martu 2022. godine u bolnicu u Los Anđelesu zbog moždanog udara.

Foto: Printscreen Instagram

Dva meseca kasnije, Hejli je otvorila dušu u snimku pod nazivom “Pričam svoju priču”, u kom je objasnila sve detalje o simptomima. Prošlo je skoro godinu dana od tada, ali Hejli se danas suočava sa posttraumatskim stresnim poremećajem – PTSP. To je anksiozni poremećaj koji se javlja kod nekih osoba nakon što su bile izložene opasnom događaju.

– Nakon moždanog udara sam se borila sa teskobom. Borila sam se sa simptomima PTSP-a poput straha da će se to možda ponovo dogoditi – otkrila je Hejli u podkastu “Run-Through with Vogue”.
Hejli je istakla da joj je veoma teško pri samoj pomisli na moždani udar.

– Ali mislim da je vedrija strana za mene to što me je to navelo da otkrijem da imam rupu u srcu – izjavila je 26-godišnja manekenka, koja je morala da ode na operaciju srca.

Foto: Printscreen Instagram

Ovako je Hejli govorila o moždanom udaru.

– Imala sam zastrašujući incident 10. marta. Dan je bio potpuno normalan, imala sam normalnu komunikaciju i bili smo usred razgovora. Odjednom sam imala čudan osećaj, kao da mi je prošao niz ruku i rame, sve do vrhova prstiju. Htela sam, ali nisam mogla da govorim. Desna strana lica je počela da visi, nisam mogla da izgovorim rečenicu. Tako da, odmah sam pomislila da doživljavam moždani udar. Definitivno najstrašniji trenutak u mom životu. Toliko mi je stvari prolazilo kroz glavu. Mogla sam da hodam potpuno dobro, ali u tom trenutku bio je problem govora – govorila je manekenka.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS