calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO KĆERKU U CRIKVENICI?! Slika razniježila sve (FOTO) DARKO LAZIĆ RAZLJUTIO FANOVE! Poveo petogodišnje dijete u noćni klub, pa doživio osudu (FOTO) “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO) Najemotivnija objava trudne Milice! TERZA BI UMRO OD TUGE DA OVO MOŽE VIDJETI (FOTO) Njemački mediji otkrili: Reprezentativac BiH mjesečno troši hiljade eura na ishranu ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Eto mene na konak! “Ja sam uvijek uz tebe…” (VIDEO) Adel zbog infekcije ne čuje dobro: To je najbolnija stvar koja mi se dogodila, bilo je gore od poroda ŠA UHVAĆEN U LAŽI! Miona za OVO ne smije NIKADA saznati Kako je Pablo Pikaso zaradio 12 boca vina iz Jugoslavije OBEZBJEĐENJE OPKOLILO BIJELU KUĆU: Opsadno stanje u rijalitiju! Doživio NERVNI SLOM (FOTO) Ko je ustvari Loša: Autor je megahita koji pjeva Halid Bešlić, otac mu je bio poznati novinar… GASTOZ RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI: Priznao emocije prema Eni! “Ovakve budale u životu nisam imao, ovo nije normalno” Ne vadite prsten, Knoll to ne privlači: Nikada se neće udati, niži od nje nemaju šansu ZBOG NAPADA NA IVANA RIJALITI-TAKMIČAR OSTAO BEZ ŠESTOMJESEČNOG HONORARA Princ Vilijam prekinuo tišinu i konačno pomenuo brata Harija: Nazire li se pomirenje? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Život nema reprizu, imam velike planove! “Sarajevo, pa onda privatni biznis sa četiri žene” (VIDEO)

OTVORIO DUŠU Haris Džinović: Desi se da plačem i po 300 kilometara dok vozim! “Razvod nije turbulencija”

Objavio: RHT
26/10/2024 11:00 PM

OTVORIO DUŠU Haris Džinović

Haris otkriva kako se on nosi sa tako velikom medijskom pažnjom

Foto: Hype

U velikoj ispovijesti za srbijanske medije pjevač Haris Džinović otvoreno je govorio o porodici, razvodu i odnosu sa djecom Kanom i Đinom.

OTVORIO DUŠU Haris Džinović

Iako se u medijima već mjesecima govori o njegovom razvodu od supruge Meline, Haris otkriva kako se on nosi sa tako velikom medijskom pažnjom.

“To za mene nije bila turbulencija, razvod nije turbulencija. Milijarde brakova je razvedeno, za mene je to normalna stvar. Neko neće sa nekim više da živi, šta sad, neće pa neće. Sve ima svoj vijek trajanja, ne gledam ja na to tragično”, rekao je Haris u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“ i dodao:

“Gledam da sve prođe što mirnije, da budu i jedna strana da kažem zadovoljna. Uvijek će neko biti oštećen, ali Bože moj. Tako je kako jeste, samo neka je mirno”.

Razvod akterima izaziva veliku bol i tugu, a Haris je otkrio da se ne libi da pusti suzu, što mu se i dešavalo nakon razvoda od Meline.

“Emotivan sam, ali uvijek probam da tu emociju stišam. Često kažem prijateljima, ako sjednem u auto i opali me neka pjesma, umijem da plačem i po 300 kilometara. Tako se to desi, naiđu neke čudne emocije koje ne daju suzama da stanu”, otkrio je pjevač i ispričao kako uspijeva da kontroliše emocije u javnosti:

“Nisam gladan velikih zalogaja i da za tim patim. Probam da budem miran, da me što manje nerviraju neke stvari. Nemoguće je ugasiti nervozu, ona ulazi sama i ne kuca na vrata. Kao i tuga, ona nama ne treba, ali eto, desi se, to je sastavni dio života i mora čovjek da se nosi sa tim”.

“Sin nije medijski eskponiran, kćerka jeste”

I prije razvoda, a pogotovo u toku procesa, mediji su pisali i o njegovim nasljednicima Kanu i Đini. Haris je u ispovijesti govorio i o tome kako gleda na to što su njih dvoje sve češće tema novinara.

“Sin nije medijski eskponiran, kćerka jeste, ona je odabrala taj način života. To što radi, vjerovatno vrlo uspješno radi, mlada je, lijepa ima sve atribute za javni posao. Sada, da li će se time baviti i da li će od tog posla zaraditi lovu, to ja ne znam, to zavisi od nje”, zaključio je Haris.

Pročitajte i: “DIJETE JE KOD MENE! Bila je sa UČENIKOM IZ ŠKOLE! To se krilo…” EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE FRONTMENA “Amadeus” benda nakon što su isplivale EKSPLICITNE fotografije njegove ŽENE.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS