calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDALOZNI IZAZOV! Slađa Lazić imitirala Anđelu Đuričić DUPLO SLAVLJE U DOMU LUNE I MARKA! Čestitke stižu sa svih strana! Miljković ovakav poklon nije mogao ni da sanja! (FOTO) EKSKLUZIVNO! Stanislavovo novo auto: Pokloni pljušte, a stara djevojka? Sve na dlanu glamura Psi pamte ako ste loši prema njima, imaju zanimljivu reakciju Filip Car otvoreno o svemu: Idemo dalje, a ovi što se naslađuju pozdravim im najmilije! Alkaraz iskreno o Sineru: Znam da mu je teško ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Ukrajinka otkrila specijalitet ala Jana: Fatima se puno folira u kuhinji “PA KOLIKO SU OŠTETILI ZA SVE GODINE UNAZAD?” Saša Mirković se oglasio nakon što je sud presudio da su Ničić i njegova vlast oštetili budžet i građane za 350 miliona! (FOTO) Baka Prase ŽELI TROJKU s Biksi i Va Vanom! Ne prestaje da ŠOKIRA U LAJVU, a evo kako mu je Vanja ODBRUSILA (VIDEO) Spahić: O Ahmedhodžiću odlučio cijeli savez, pojedini na pokvaren način pokušavaju dovesti nekoga u reprezentaciju SNEŽANA ĐURIŠIĆ JAVNO ODBRUSILA NOVINARKI HYPE TV! SRAMNO! Pjevačica pobjesnila nakon pitanja o suđenju za MITO! (VIDEO) EKSKLUZIVNI VIDEO HYPE TV MELINE I HARISA NAKON SUĐENJA! Evo kako je kreatorka izgledala, dok je Haris bio vidno uznemiren! (VIDEO) ZBOG OVOG ČOVJEKA SE STOJA AUTOMOBILOM ZAKUCALA U BETONSKI ZID! Pjevačica otkrila kako je ispeglala svađu s partnerom: Čekala ga je zamka… Bosanka koja je bila 10 godina u vezi s Berluskonijem otkrila sočne detalje iz kreveta: Nosila njegovo dijete! NAŠLA SPAS U ISLAMU ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOSTI?! Pjevačica javno progovorila o trudnoći i porodičnim planovima OPŠTI KARAMBOL U RIJALITIJU! Svi ga opkolili kad je počeo praviti haos! OVO JE RAZLOG ZA VELIKU FRKU

Otkrivena MONSTRUOZNA LAŽ! AFERA Terze i Sofije dogovorena sa trudnom Milicom?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ

Objavio: RHT
30/09/2024 12:15 PM

Otkrivena MONSTRUOZNA LAŽ

Milica Veličković mora hitno da se oglasi!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na Instagramu je nedavno bivša zadrugarka Jelena Batos iznijela šokantne informacije o aferi koja se trenutno odvija u rijalitiju između Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević. Dok trudna Milica Veličković očekuje dolazak Borinog djeteta, on je uhvaćen u flertu sa Sofijom, što je izazvalo brojne kontroverze u javnosti.

Otkrivena MONSTRUOZNA LAŽ


Jelena Batos je na svom Instagram profilu otkrila da je dobila informaciju o aferi između Bore Terzića i Sofije Janićijević koja je iznenadila mnoge. Prema njenim riječima, afera je navodno dogovorena prije početka rijalitija. A ono što je posebno iznenadilo javnost jeste činjenica da su Milica i Bora komšije sa Sofijom.

Ove informacije su izazvale lavinu komentara i špekulacija o tome šta se zapravo dešava u rijalitiju.

Republika
Jelena Batos Instagram / Foto: Instagram

Dok Milica Veličković očekuje porođaj sa Borinim djetetom, javnost je zatečena njegovim flertom sa Sofijom Janićijević.

Ova neobična ljubavni trokut izazvala je brojne reakcije i komentare na društvenim mrežama. S obzirom na informaciju koju je otkrila Jelena Batos, postavlja se pitanje da li je sve ovo dio unapred smišljenog plana? Ili je riječ o spontanoj situaciji koja je izmakla kontroli.

Javnost burno reagovala

Nakon što su procurile informacije o aferi između Bore, Milice i Sofije, javnost je burno reagovala. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o cijeloj situaciji, dok su se pojedini oglasili podržavajući jednog od učesnika rijalitija.

Ova tema je definitivno postala glavna u medijskom prostoru vezanom za rijaliti, a reakcije se očekuju i od samih učesnika rijalitija.

Pročitajte i: “Sklepaj nekoj dijete, da se ostvariš kao roditelj!” Terza i Ša PRED DISKVALIFIKACIJOM! “Tvoju Mionu su punili lijepo”.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS