calendar

Četvrtak 15. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVI ESTRADNI RAT! Nagazila na kolegicu u emisiji “Preteres”: “Maja Nikolić je shizofreničarka” Šta se događa s Lunom Đogani otkako Marku Miljkoviću prijeti sedam mjeseci zatvora? Evo svih detalja… Djevojka iz BiH se pohvalila iznenadnim gostom na svadbenom fotografisanju, prišao im Vin Dizel Fatima ne može da gleda Janu dok priča o svadbi sa Elmedinom i naređuje joj! Nije mu dugo trebalo: Pogledajte prvi gol Kilijana Mbapea za Real Madrid Konačno se saznalo ko je moćnik kojeg je osvojila Milica iz Niša: Prebogati milioner osvanuo, gledajte ga samo KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ NA JAHTI Isplivale obnažene slike, Manuela se odmah pokajala! “Nismo imali za hljeb! Nosili smo tuđe stvari, bili smo mnogo siromašni!” TRIK FX “Ne stidimo se!” U dijelovima Crne Gore i Hrvatske zabilježeno snažno nevrijeme, temperatura padala i za 18 stepeni Žestoka rasprava Pešića i Đokovića: Šta je iznerviralo Novaka, zbog čega mu se Kari pravdao ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana uzjahala Elmedina i zavalila mu šamarčinu: Ne može se obuzdati (VIDEO) “OPADALA MI JE KOSA, primala sam 16 INFUZIJA DNEVNO” Nela Vidaković o OGROMNOJ BORBI sa vantjelesnom oplodnjom KAČAVENDA BLOKIRALA DRUŠTVENE MREŽE EKSPLICITNOM FOTOGRAFIJOM! Isplatilo joj se brukanje na OI: Katastrofalan nastup donijeće joj milione dolara SVE JE SPREMNO ZA AVIONDŽIJE! Rediteljka Suzana Purković sve objelodanila: “Krećemo u 12. razred, a direktor škole Saša Mirković nam daje nove zadatke” IMALA SAM ODNOSE U KOLIMA USRED BIJELA DANA Pjevačica progovorila o svojoj intimi, šok!

Otkrivena istina o Maji i Stanislavu: Zbog ovoga se MMA borac pomirio sa starletom!

Objavio: RHT
13/08/2024 10:45 AM

Otkrivena istina o Maji i Stanislavu

Krofak promijenio ploču nakon što je shvatio kako stvari stoje!

Foto: Instagram/Printscreen

Maja Marinković otplatila je poreske dugove Stanislava Krofaka u iznosu od 40.000 eura.

Otkrivena istina o Maji i Stanislavu

Zbog toga se on i pomirio s njom, kada je shvatio koliko novca je dobila od produkcije. Kontroverzna starleta iz prethodnom rijalitija izašla razočarana jer njen rijaliti-momak nije želio vezu. Već samo druženje, što je u više navrata i isticao.


Jednog momenta je čak i pobjegao od nje u Hrvatsku i nije je pozvao kod sebe u goste. Kada je saznao da je njegova bivša teža za 150.000 eura, koliko je bio njen ugovor s produkcijom, vidio je u njoj izlaz iz problema. I odmah promijenio ploču.

Republika
Maja i Stanislav su uživali u Crnoj Gori, a trenutno se nalaze u Hrvatskoj

– Maja je poznata kao osoba koja ne juri momke s parama i lovatore – rekao je izvor blizak starleti iz prethodnog rijalitija, te dodao:

– Nikada nije bila sponzoruša ili nedaj Bože da je radila za novac. Kako su neki zli jezici špekulisali kada se tek pojavila na rijaliti-sceni. Ona ne da nije imala posla s prostitucijom i sponzorima, nego je čak pomagala svojim momcima koji nisu imali sredstava. Vodila ih na ručkove, večere, plaćala im ljetovanja i zimovanja, kupovala stvari i parfeme. Željela je da se oni pored nje osjećaju lijepo, da im ne fali ništa. Ponašala se kao pravi džek. Njoj je Taki vječito zamjerao što je bacala pare na kojekakve dripce koji su samo željeli da je iskoriste. Ali, Maja nije slušala, išla je srcem. Tako je ušla i u vezu sa Stanislavom – istakao je izvor blizak starleti iz prethodnog rijalitija.

Također, otkrio je i ovo:

Ona je zaboravila da su kamere oko njih…”

– Fakat je da se Stanislavu dopala Maja dok su zajedno bili na imanju u Šimanovcima. Ona je fizički skroz njegov tip, onako sva kao neka barbika. Vidjeli ste da im je seks bio fantastičan i da Maja nikad više nije uživala u seksu. Ona je zaboravila da su kamere oko njih koliko joj je Krofak prijao. Obećavao joj je vezu i ljubav, ali kada je odzvonio kraj rijalitiju, tako je i Stanislav počeo da se pere od Maje. I da govori kako su oni samo prijatelji. Vrlo brzo je pobjegao od Maje u Zagreb i prestao je da joj se javlja neko vrijeme.

Ona je pisala, zvala, ali on nije odgovarao.

Kada ga je spucala surova realnost i kada se sjetio da ima poreske dugove na svoju firmu “Pantera” u iznosu od 40.000 eura, koje nije platio od prošle godine, smišljao je kako da nađe rješenje i plati sve to. Nije imao visok honorar, a i to mu je otišlo na neke dugove – otkrio je izvor blizak paru iz posljednjeg, pa za kraj konstatuje i da je uspio da obrlati kćerku Radomira Takija Marinkovića.

“Taki je poludio kada je saznao…”

– On je znao da je Maja široke ruke i da ne žali para kada su u pitanju prijatelji. A pogotovu momci sa kojima je opsjednuta. Uspio je da se uvjeri da voli da bude džek kada je bio u Beogradu i operisao nos. Ona se tada pobrinula da on ima sve. To je bio okidač da joj se Krofak ponovo javi i da obnove svoju romansu. Poslije nekoliko dana ona je vidjela da njega nešto muči, da je nesrećan i potišten. Kroz suze joj je rekao ga muče dugovi i da nije srećan, te da zbog toga ne može da joj se posveti i da je najbolje da se rastanu.

Bez pogovora je otišla do prve banke, zakazala sastanak i dala mu 40.000 eura. Taki je poludio kada je saznao da je Maja platila Krofakove dugove. Malo je falilo da nađe Krofaka i da mu traži pare nazad. Išao je toliko daleko da je htio da pošalje ljude na njega da mu zaprete da ne smije da prilazi Maji. Maja ga ja zaklela da joj ne dira vezu i da je pusti da živi svoj život – završava izvor blizak Maji.

Pročitajte i: VREMENSKA PROGNOZA Slijedi vrhunac toplotnog vala, a onda stiže zahlađenje.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS