calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

OTKRIVENA ISTINA Car pobjegao u Pariz zbog ZATVORA, evo zbog čega ga traže!

Objavio: RHT
28/07/2023 10:41 AM

Otputovao sa Aleksandrom u Pariz

Foto: Printscreen Instagram

Uzbudljiva avantura Filipa Cara i njegove vjerenice Aleksandre Nikolić počela je neočekivano i brzo, nakon što je policija pokušala da ga privede na informativni razgovor zbog nekih navodnih prekršaja i neplaćenih kazni iz prošlosti. Srećom po njega, Filip nije bio kod kuće kada je policija došla na njegova vrata.

Foto: Printscreen Instagram

– Cara jure za neke prekršaje i neplaćene kazne od ranije. On je mislio da je to zastarjelo, ali zapravo to tek treba da zastari, a sudstvo i policija u tom periodu provjeravaju i pritiskaju okrivljene. Kada je to shvatio Car je rekao Aleks da će joj ispuniti želju da odu u Pariz, pa se na neko vrijeme neće vraćati u Crikvenicu, kako policija ne bi mogla da ga nađe – kaže za “Svet” izvor blizak ovom paru i dodaje:

Foto: Printscreen Instagram

– Nije baš bio srećan zbog puta u Pariz, još su cijeli dan proveli na aerodromu, izgubili su prtljag sa kojim su krenuli iz Hrvatske, a dok su tražili stvari propustili su svoj let za Pariz i cijeli dan su čekali na sljedeći za koji su morali da kupe nove karte. Kao u inat, taj avion je kasnio četiri sata, pa im je sve prisjelo. Bukvalno su u jednom momentu htjeli da odustanu. Car je divljao od bijesa, čak je rekao Aleksandri: ‘Bolje da sam poplaćao te kazne, pa da mogu da sjedim normalno kao čovjek u kući, nego što već dva dana trčim po aerodromima’. U Parizu ih je dočekalo loše vreme – kiša, što ih dodatno nervira. Valjda će im krenuti nabolje inače će se posvađati i potući.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS