calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni

OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO)

Objavio: RHT
06/10/2024 4:00 PM

OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA!

Matora dala svoj sud o raskidu Anite i Anđela!

OTKRIVENO BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na videlo, dugo se ĆUTALO o ovome (FOTO)
OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA/Foto: Društvene mreže

Jovana Tomić Matora, poznata učesnica rijaliti programa, nedavno je bila gost emisije “Pitam za druga” gde je dala svoje mišljenje o raskidu svoje bivše supruge Anite Stanojlović i njenog doskorašnjeg partnera Anđela Rankovića. Iako su svi mislili da će jedva dočekati momenat da “zabiberi” čorbu”, Matora je jasno istakla da ne želi da se bavi tuđim odnosima i da je stavila tačku na tu temu.

Republika
Matora progovorila o raskidu Anite i Anđela

Naime, kada ju je voditelj pitao da prokomentariše raskid svoje bivše žene Anite i Anđela, ona je istakla da nema nikakav problem s tim kada je pitaju za to. Ali da je zaista odlučila da se distancira od te teme. Odlučna u svom stavu, Matora je istakla da je za nju ta priča završena i da je ne zanima šta se dešava u “tuđem dvorištu”.

Stavila tačku

– Nikakav problem nemam s tim kad me ljudi pitaju za to, ali ja sam zaista stavila tačku na tu temu. Nemam nikakav komentar, nastavila sam dalje i ni najmanje me ne zanima šta se dešava u tuđem dvorištu – istakla je Tomićeva, te zatim nastavila:

Republika
Matora progovorila o raskidu Anite i Anđela

– Oni su sve što su radili, radili sebi, a ne meni. Meni ne ide ni iz džepa, ni u džep. Rekla sam šta sam imala o njima u rijalitiju. Nije me sramota tuđe sramote.

Podsjećanja radi, bivša učesnica rijalitija, Jovana Tomić Matora, prekinula je šutnju. I konačno priznala da je uplovila u emotivnu vezu sa doskorašnjom cimerkom, Stefani Grujić. Naime, Matora je nakon kraha braka sa Anitom Stanojlović proživjela brodolom, a sada je, po svemu sudeći, mirnu luku pronašla pored nove starlete. Koja je uspjela da osvoji njeno slomljeno srce.

Republika
Matora priznala vezu sa Stefani Grujić

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Republika/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS