calendar

Sreda 11. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JAČI NEGO IKAD! Saša Mirković objavio PONOSNE VIJESTI: Hype OSVAJA REGION CAR KONAČNO SVE PRIZNAO! PROGOVORIO O POMIRENJU SA MAJOM! Ovo je cijela istina, više nije mogao da izdrži: “Drago mi je!” JELENA MARINKOVIĆ BEZ BLAMA POKAZALA SILIKONE Podigla je majicu, a gledaoce zaprepastio prizor! VANREDNO UBACIVANJE: MARIJA KULIĆ OTKRILA DA LI ULAZI U RIJALITI nakon SKANDALA NA PARKINGU TELEVIZIJE Mozgalica s Harvarda koju 95 odsto ljudi nije moglo da riješi postala je viralna: Da li vi znate odgovor? ANU RAJKOVIĆ RAZAPELI NA MREŽAMA NAKON POROĐAJA ZBOG OVOGA! Hitno se oglasila nakon brutalnog napada! Ovo neće trpiti! (FOTO) SVE JE SUPER MOJ MUŽ JE BOKSER! Marija odgovorila Memi na batinanje Siniše! PARE TI BRIŠU SJEĆANJE DESINGERICA I ZERA OBJELODANILI SRETNE VIJESTI! Pjevačica sve dokumentovala (FOTO) SMIJEM SE HEJTERIMA U LICE! Elmedin je odličje pravog muškarca! JANA JE DOKAZ Znate li da položaj u kojem spavate utiče na vaše zdravlje SVE PUCA OD STRASTI!? Kačavenda i Uroš KRIJU LJUBAVNU VEZU? Kamera UHVATILA TRENUTAK INTIME? Oglasila se i supruga Anela Ahmedhodžića: Šokirana sam i tužna zbog ovih užasnih poruka Pjevačica na odmoru: Milica Todorović pozirala u toplesu, oduševila prirodnom ljepotom TRUDNA MILICA OSTAVILA TERZU: On je bruka i sramota! KULIĆI U SUZAMA ZBOG MILJANE I IVANA! Čestitke pljušte sa svih strana, a oni rone suze (FOTO) Neno Murić: Dođite da pjevamo, plešemo i razmijenimo lijepu energiju

OTKRIVAMO U KAKVIM SU ODNOSIMA STANIJA I ASMIN! Hype ekskluzivno došao u posjed fotki koje otkrivaju istinu (FOTO)

Objavio: RHT
20/08/2024 4:59 PM

U kakvim su odnosima Stanija i Asmin

foto: printscreen/instagram/stanijadobrojevic
Foto: Privatna arhiva, Stanija Dobrojević Asmin Durdžić

Asmin DudržićStanija Dobrojević, koji su nedavno prošli kroz verbalni okršaj, uspjeli su da prevaziđu nesuglasice i obnovili su svoju vezu.

U kakvim su odnosima Stanija i Asmin

Kako Hype ekskluzivno otkriva, par trenutno uživa u Majamiju. Nakon što je bilo nesuglasica u njihovom odnosu, čini se da su se oboje odlučili za kompromis i prevazilaženje problema.

Prema ekskluzivnim informacijama i fotografijama koje je dobio Hype, Asmin i Stanija su odlučili da neko vrijeme provedu zajedno u Americi. I to ne samo turistički, već i kako bi se posvetili jedno drugome.

Photo: Hype  TV

Oni svaki dan istražuju različite zanimljive destinacije u Majamiju, od prelijepih plaža i luksuznih restorana, do kulturnih i zabavnih atrakcija.

Uprkos svojoj odluci da se povuku iz javnosti i ne izlažu previše svojom srećom, njihov zajednički boravak u Majamiju jasno pokazuje da su pronašli zajednički jezik. I da su spremni da nastave s građenjem svoje veze.

Photo: Hype

Bivša partnerka izašla iz rijalitija

Inače, Asminova bivša partnerka s kojom ima i kćerku Aneli Ahmić nedavno je izašla iz rijalitija, ali po našim informacijama, oni se uopšte nisu čuli. S obzirom da je Durdžić odlučio da sa njom isključivo komunicira preko suda i advokata, i to u vezi njihove kćerke.

On je nju, prema našim saznanjima, blokirao na svim društvenim mrežama. Ali i pozivima, kako ne bi mogla da ga kontaktira. Jednostavno, ne želi nikakvu relaciju sa njom.

Pročitajte i: Dodirivanje ženskih grudi smanjuje stres za 70 posto: Veličina je bitna.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS