calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce

OTKRIVAMO: Ovo su naši najplaćeniji glumci, neki zarađuju čak 5.000 evra po epizodi!

Objavio: RHT
28/07/2022 1:00 PM

Srpski glumci znatno manje zarađuju od holivudskih zvezda, ali svakako moglo bi se i nekima od njih pozavideti na ciframa koje dobijaju za uloge u domaćim serijama.

FOTO: youtube

Na samom vrhu liste najplaćenijih glumaca nalaze se Milan Marić i Miloš Biković.

Međutim, nakon premijere serije “Stranger things” na Netfliksu, na ovoj listi se mora naći i Nikola Đuričko.

Pored njih ovde se nalaze i Aleksandar Berček i Miki Manojlović.

Predrag Miki Manojlović godinama je bio najplaćeniji glumac kod nas, a i danas upravo on ima najbolju cenu po danu snimanja, prema tvrdnjama sagovornika “Kurira”.

Kada je reč o glumicama, na prvom mestu, već dugi niz godina, nalazi se Mirjana Karanović.

Potom glumica koja je dobila priznanje za Najbolju evropsku glumicu, Jasna Đuričić.

Na ovim spisku neizostavna je i Branka Katić.

Po snimajućem danu honorari gumaca iznose od 200 do 450 evra, u zavisnosti od veličine uloge i broja scena, pa se tako njihove mesečne plate kreću od 4.500 do čak 10.000 evra, a ponekad čak i više. Početnicima je, naravno, honorar znatno manji.

Prosečna visina honorara po epizodi iznosi oko 1.500 evra, dok velika imena uzimaju od 2.500 evra do 5.000 evra.

Pročitajte i: FILIP ĐUKIĆ NAKON IVE GRGURIĆ POKAZAO KAKVE DEVOJKE VOLI: Ovo niko nije očekivao (FOTO)

BONUS VIDEO:

Izvor: FilmiTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS