calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Želim napraviti voćni kolač, da mi Elme bude sretan (VIDEO) Teška saobraćajna nesreća kod Rogatice: Tinejdžer poginuo u sudaru kvada i traktora Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa

Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom

Objavio: RHT
01/09/2024 10:00 AM

Otkriven identitet ubice iz Gradačca

Za sada nije poznat motiv ubistva i on se utvrđuje

Foto: Avaz

U gradačačkom naselju Požarike sinoć se desilo novo ubistvo

Otkriven identitet ubice iz Gradačca

Kako saznaje portal “Avaza”, ženu s kojom nije bio u srodstvu je usmrtio Mehmed Selimović, koji je brzo nakon toga uhapšen.

Mehmed Selimović je itekako poznat na području Gradačca. Riječ je o muškarcu za koju policija zna da uživa u narkoticima i koji ima psihičke probleme. Za sada nije poznat motiv ubistva i on se utvrđuje.

Iz policijskih izvora se saznaje da je muškarac stariju ženu usmrtio u prisustvu jednog mladića koji je u ovom predmetu svjedok, a ne osumnjičeni.

Žena je najvjerovatnije usmrćena tupim predmetom, navodno kamenim blokom.

– Oko 19:40 sati PS Gradačac prijavljeno je da se čuje vika i galama u naselju Požarike u Gradačcu. A zatim je ponovno prijavljeno da se na istoj lokaciji u neposrednoj blizini Osnovne škole Požarike nalazi tijelo ženske osobe bez znakova života. Na mjesto događaja upućeni su SHMP Doma zdravlja Gradačac, policijski službenici PS Gradačac i istražitelji OKP PU Gradačac, te su potvrđeni navodi prijave. Konstatovana je smrt ženske osobe, a o događaju je upoznata i dežurna tužiteljica KTTK-a. Ona će rukovoditi uviđajem na mjestu događaja.

Uviđaj će izvršiti istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK-a i PU Gradačac. S tim u vezi, jedno lice koje se dovodi u vezu sa navedenim događajem je privedeno u službene prostorije PU Gradačac. – navela je sinoć portparolka Uprave policije MUP-a TK Adnana Sprečić.

Tragedija u Tuzli: Žena smrtno stradala prilikom paljenja niskog rastinja

Pročitajte i: Tragedija u Tuzli: Žena smrtno stradala prilikom paljenja niskog rastinja.

U Gornjoj Tuzli danas je izbio veliki požar u kojem je, kako saznajemo smrtno stradala žena koja je palila nisko rastinje, potvrdila je Adnana Sprečić, portparol MUP-a TK.

Žena smrtno stradala prilikom paljenja niskog rastinja/Foto: avaz.ba

– Oko 12:45 sati Policijskoj stanici Istok prijavljeno da je ženska osoba stradala prilikom paljenja niskog rastinja u naselju Prokopac… 

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Avaz/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS