calendar

Četvrtak 5. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Priča o ex-yu biciklu koja budi emocije: NEMATI PONY BIO JE OZBILJAN HENDIKEP JA SAM ŽENA SA MUŠKIM SPOLNIM ORGANOM I TOLIKO SAM NESRETNA! Tražim se na ovom svijetu! ISPOVIJEST Nikoline Kovačević “IMALA SAM 202 KILOGRAMA! SMRŠALA SAM 100!” Prvo pojavljivanje Kiki Star poslije medijske ilegale “HRANA me umalo NIJE UBILA zbog DEPRESIJE!” Obrazovan, plemenit, jedinac iz radničke porodice: Saša Mirković uspio ono što mnogi nisu NORA I JA SMO GOTOVE! Aneli u strahu zbog kćerke, pomenula i Asmina “Najveću TREMU sam imao kada sam NASTUPAO SA LUKASOM!” Saša Matić o POČECIMA KARIJERE Da li nas Google prisluškuje: Tiktoker napravio eksperiment, video postao hit na mrežama DERMATOLOZI OTKRIVAJU! Ove TRI namirnice ubrzavaju pojavu bora! Bilo je mnogo teorija o njoj: Ava Karabatić konačno pokazala majku Sanju, otkrila i čime se bavi “MUVAO ME JE DARKO LAZIĆ!” Nela Vidaković OTKRILA TAJNU: “Da nisam bila sa suprugom, ne bih mu odoljela!” A pjevač joj je poklonio OVO! Ovi horoskopski znakovi više vole život na selu nego u gradu “OTAC JE MRZIO MOJU MAJKU!” Pjevačicini RODITELJI SU SE TUKLI, a on je GORIO na spomen imena žene koja mu je rodila TROJE DJECE (VIDEO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Sve moje snove ostvario je Elme! POGLEDAJTE KAKO VOZI I SVAĐA SE U SAOBRAĆAJU (VIDEO) ANELI PONOVO IDE NA OPERACIJU?! Svi smatraju da je već pretjerala! Spolno prenosive bolesti: Razlika između HIV-a i AIDS-a EVO KO ČUVA LEĐA ANITI! Procurio privatni snimak sa proslave

Otkazan koncert Miroslava Škore u BiH zbog bezbjednosnih razloga

Objavio: RHT
05/09/2024 12:59 PM

Otkazan koncert Miroslava Škore

Koncert hrvatskog pjevača Miroslava Škore, koji je bio zakazan za 9. septembar u Bugojnu, otkazan je zbog, kako su naveli organizatori, bezbjednosnih razloga.

Foto: Facebook.com/MiroslavSkoroofficial/

Otkazan koncert Miroslava Škore

Koncert je planiran ispred jednog bugojanskog kafe-bara, a o svemu se oglasila kompanija SWISS GASTRO. Navode da je sa gostima i sugrađanima imala cilj da okonča ovogodišnju uspješnu ljetnu sezonu, uz koncert Miroslava Škore .

“Kao ugostitelji koji svoje prihode najvećim dijelom ostvaruju upravo zahvaljujući našim vjernim gostima i sugrađanima – željeli smo najavljenim koncertom iskazati svoju zahvalnost svima vama. Besplatnim koncertom Škore željeli smo ukazati i na to da naš dugogodišnji poslovni uspjeh čini naša poslovna filozofija – da uvijek nešto treba vratiti zajednici, a ne samo uzimati. S iskrenim žaljenjem vas obavještavamo da smo primorani otkazati zakazani koncert Miroslava Škore na otvorenom – iz bezbjednosnih razloga”, naveli su iz kompanije.

Ističu da su brojna dešavanja i pokušaji da se ovaj nastup uvuče u prljave predizborne kampanje doveli do toga da kao odgovorni poslodavci i organizatori događaja, moraju donijeti ovu odluku.

Ugrožena bezbjednost svih potencijalnih posjetilaca na koncertu

“Iako smo svjesni činjenice da ni na koji način ovim koncertom ne učestvujemo u pomenutoj kampanji. Očigledno je da su odgovorni pojedinci smatrali neophodnim da naš dugogodišnji rad. U vezi s organizacijom raznih nastupa muzičkih umjetnika u našem gradu, povežu s jednim od kandidata. Te tako ugroze bezbjednost svih potencijalnih posjetilaca na koncertu.

Mi vam čvrsto obećavamo da ćemo u što kraćem roku organizovati Škorin nastup u zatvorenom prostoru. Tu ćemo biti u mogućnosti adekvatno odgovoriti na sve sigurnosne izazove u najboljem interesu i izvođača i gostiju. Ovom prilikom želimo zauzeti jasan stav. A takođe molimo i sve političke aktere da našu kompaniju i naš rad ne uvlače u bilo kakva politička dešavanja. Svim kandidatima na ovogodišnjim Lokalnim izborima želimo svu sreću. Naravno, za našu bolju budućnost, želimo da pobijede oni koji će svojim znanjem doprinijeti dobrobiti i pozitivnom razvoju našeg grada.”, naveli su organizatori.

Pročitajte i: Komemoracija i sahrana Bori Đorđeviću u rodnom gradu: SUTRA DAN ŽALOSTI U ČAČKU!

BONUS VIDEO:

(Centralna.ba/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS