calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
I bez reklame, pjesma je postala hit: Dragana i Aca već imaju 30 miliona pregleda! Borac se dugo mučio, pa za 19 minuta razbio očajni GOŠK LUNA I MARKO ZAVRŠILI U HITNOJ! Drama u Crnoj Gori, evo šta im je prekinulo ljetovanje! Sarajevo: Migranti se sukobili na Stupu, jedan od njih ustrijeljen iz vatrenog oružja “BACIO ME JE NA POD VELIKOM BRZINOM, MORAĆU NA REHABILITACIJU!” Goga Sekulić promijenila ploču i otkriva SVE DETALJE SAOBRAĆAJKE! ŠOK SLIKE MILJANE KULIĆ! Najveća transformacija u istoriji rijalitija! (FOTO) Bivša manekenka bez šminke odbranila titulu: Jedna od najljepših Hrvatica ikada NAKON BROJNIH SKANDALA, OTKRIVEN ANELIN PAKLENI PLAN! Niko nije slutio ovakav potez! Evo kome je pomogla! ŠOK! STRAVIČNO! Radnik pekare ŠAMARA ŽENU NA ULICI! Procurio snimak nasilja GORŠTAK I KOMŠIJE ISPRIČALI SVOJU PRIČU! Kristina samo želi Jovanov zagrljaj, a šta DOKTORI KAŽU? Bred Pit sa djevojkom Ines de Ramon na crvenom tepihu na ovogodišnjoj Veneciji STANIJA ZANIJEMILA OD ŠOKA! Evo gdje je Asmin otišao, u jeku skandala o raskidu, Durdžić se odlučio na ovo! ON MI GOVORI KAKO ME JANA I FATIMA OGOVARAJU! MEMU NE SMIJE VIDJETI DA SE NE PREPADNE! Elmedin pokazao papagaja Zmajevi se okupili u Ajndhovenu, Barbarez poručio: “Nismo došli biti sparing partner” Prije 17 godina napustio nas je Safet Isović: KAKO SE SAJO POSTIDIO ŠTO PJEVA SAM O SEBI “DOBRO SAM PROŠLA” Prvo oglašavanje Goge Sekulić nakon što ju je udario automobil!

OTIŠLA U GLUMICE!? MAJA BEROVIĆ DOBILA ULOGU U NOVOM FILMU ALEKSE BALAŠEVIĆA!

Objavio: RHT
12/04/2023 4:44 PM

Poznata folk pjevačica Maja Berović krenula je u jedan sasvim novi profesionalni poduhvat.

Naime, kako prenosi “Informer” pjevačica je dobila ulogu u filmu koji producira Aleksa Balašević, sin preminulog kantautora Đorđa Balaševića. Ona će u filmu izgovoriti svoj tekst na rumunskom jeziku, što za Maju predstavlja veliki izazov i priliku da se oproba u nečemu potpuno novom.

– Maja glumi Moldavku i ima repliku na rumunskom jeziku. Baš se posvetila ovom projektu, dugo je vježbala svoje scene i akcenat kako bi što bolje dočarala Moldavku – priča izvor Informera blizak Berovićevoj i dodaje da još čuvaju u tajnosti detalje njene uloge

INSTAGRAM

– Maja neće glumiti pjevačicu, kao što su mnogi očekivali, već jednu veoma zanimljivu djevojku iz Moldavije. Ne smijem da otkrivam detalje, ali siguran sam da će gledaoci biti pozitivno iznenađeni i njenom ulogom i njenom glumom.

Popularna pjevačica se dobro snašla na novom poslu.

– Maja je veliki profesionalac, lijepo je sarađivala sa svima, slušala je savjete reditelja, producenata i cijele ekipe. Mnogo su joj pomogli i glumci, koji su je lijepo prihvatili i od kojih je “krala zanat”. Pošto je godinama na estradi i glumi u spotovima, ovo joj nije bio prvi put da stane pred kamere i glumi, ali joj je svakako bilo drugačije i teže – kaže naš sagovornik i dodaje:

– Maja je dala sve od sve sebe da ispuni očekivanja cijele ekipe. Nije joj bilo lako, jer kod kuće ima malo dijete i mnogo zakazanih nastupa. Međutim, uspjela je da se organizuje i sada čeka da vidi finalni proizvod.

U filmu “Megdan” glavnu ulogu “čovjeka sa mjesecom u očima” (po pjesmi Đorđa Balaševića) igraće Vojin Ćetković, što je bila želja pokojnog kantautora.

Pored njega, na filmu će se naći i glumci: Viktor Savić, Nina Seničar, Aleksandar Radojičić, Petar Božović… Film se snima u Srbiji, Sloveniji i Moldaviji – prenosi “Informer”.

INSTAGRAM

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS