calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale Prizori kao iz horor filma: Pogledajte trenutak dolaska nevremena u Trebinje ASMIN SA STANIJOM POSJETIO RODNO MJESTO ANELI AHMIĆ! Kreće opšti haos, evo gdje se trenutno nalaze: “Ovo rade namjerno” LUNA JAVNO PRIZNALA SIMPATIJE! Miljković potvrdio – Luna NAŠLA DRUGOG

DRAMA! “ONAJ MOJ JE OTIŠAO OPET SA ONOM K*RVOM!” Vesna Rivas napravila HAOS u studiju “Idem da ga nađem, poslije me HAPSITE!”

Objavio: RHT
19/04/2024 6:00 PM

OTIŠAO OPET S ONOM K*RVOM!

U novom izdanju emisije ShowBliz, autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, koja se emituje na programu televizije Hype svake subote u 12h, ali i na youtube kanalu Hypetv u 19h, novinarke Arsić ugostile su Vesnu Rivas.

Vesna Rivas
Foto: HypeTV/YT printscreen HypeTV

"ONAJ MOJ JE OTIŠAO OPET SA ONOM K*RVOM!""
Foto: HypeTV/ OTIŠAO OPET S ONOM K*RVOM!

NAJSKANDALOZNIJA EMISIJA DO SADA

Vesna je u nikad skandaloznijem gostovanju na Hype televiziji, progovorila o momentima u rijalitiju kojima je ona lično svjedočila.

Dalila Mujić, Vesna Rivas, Isplivalo
Foto: HypeTV/YT printscreen/Parovi

– Ja sam lično gledala svojim očima poruke koje je Dalila slala direktorki televizije, nakon što je izbačena iz rijalitija. Slala joj je 120 poruka na dan, žena nije znala šta da radi sa njom. Molila ju je da je vrati u rijaliti, jer ju je babo izbacio – šokirala je Vesna.

RUŽICA VELJKOVIĆ BILA U ŠEMI SA OŽENJENIM PRODUCENTOM

– Ružica Veljković je bila u šemi sa tim producentom kojeg su svi znali. On je bio onako bucko, ali frajer. Onda su mnoge rijaliti učesnice pokušavali i ulazile u flert sa njim.

Ružica Veljković
Foto: YT printscreen/Parovi

– Kada sam je vidjela na vratima kada je te sezone ponovo ušla, kada sam vidjela kako se ponaša, odmah sam znala da joj je pobjeda obećana – šokirala je Rivasova u emisiji ShowBliz.

“ONAJ MOJ JE OTIŠAO OPET S ONOM K*RVOM!”

U sve popularnijem dijelu emisije BLIZ-KVIZ, Vesna je odgovarala na šaljiva pitanja, koja su pripremile bliznakinje Arsić, kako bi nasmijale i gosta i gledaoce.

– Koji je bio najbezobrazniji izgovor koji si iskoristila kako bi izbjegla kaznu pri zaustavljanju u saobraćaju? – glasilo je pitanje.

Vesna Rivas
Foto: HypeTV ShowBliz

– Onaj moj je otišao sa onom k*rvom! Pusti me, idem da ga nađem! – bila je besna Vesna.

– Poslije me hapsite kada ga nađem – dobacila je bliznakinja kroz smijeh.

– Hajdemo zajedno da ga nađemo! – dobacila je druga bliznakinja, a svi prisutni su prasnuli u smijeh.

Cijelu šokantnu emisiju ShowBliz, pogledajte subotu na programu Hype televizije tačno u 12h, a premijera na YT kanalu HypeTV je zakazana za subotu u 19h!

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS