calendar

Sreda 4. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Influenserka pomrsila konce glumcima u Veneciji: Holivudski glamur je Tamarin teren Snažno nevrijeme pogodilo dijelove Hercegovine, u Nevesinju padao grad ANITA SE HITNO OGLASILA! Trebala joj je medicinska pomoć! Evo šta je razlog, otkriveno stanje rijaliti učesnice (FOTO) Marija Kulić: Ivan se VRATIO u naš život! Miljana ne može bez rijalitija! Bebica i Zola su zle osobe! Željko Bebek: Otišao sam iz Bijelog Dugmeta jer nisam htio pjevati “Ravna ti je Jugoslavija” Skandal pred pola estrade! Zdravko Čolić “ispalio” Lepu Brenu! Pjevačica ostala šokirana Modna dizajnerica iz Banjaluke zabrinula pratitelje: Ovo će nekom okrenuti želudac HARIS DŽINOVIĆ STAO NA CRVENI TEPIH, PA “PECNUO” MELINU: Otkrio šta mu je na duši DRAGANA MIRKOVIĆ ZASJENILA ELEGANCIJOM! Prošetala crvenim tepihom i istakla: “Zaljubljenik sam u ljude i svoju muziku” “Zmajevi” odradili novi trening, Barbareza jedna stvar posebno raduje Drama u Splitu: Veliki požar na benzinskoj pumpi, poginula jedna osoba RANI RADOVI ANELI AHMIĆ! Šok objava, ne liči na sebe: ”Usne dvije linije, a jagodice nema”(FOTO) BILA JE VJERENICA BORE ĐORĐEVIĆA: Posvetio joj je pjesme od kojih je jednu doživjela kao STRAŠNU OSVETU! KOME JESEN DONOSI UNAPRIJEĐENJE I POVEĆANJE PLATE: Stiže vrijeme obilja i VELIKE promjene za ove horoskopske znakove! “U SEDMOM MJESECU TRUDNOĆE DOLAZE DA TE HAPSE ZBOG KRIMINALNIH RADNJI” Asmin iznio stravične optužbe na Anelin račun, SKANDAL KAKVO STE IMALI DJETINJSTVO? Šta ste sanjali da vas čeka kad porastete? Poslušajte odgovore Sarajlija

OTAC UBICE KOSTE K. U TEŠKOM PSIHIČKOM STANJU Vladimir pao u očaj: Sine, šta uradi, nema nam više života

Objavio: RHT
24/05/2023 10:07 AM

Vladimir K. (47), otac Koste K. (13) koji je ubio 10 učenika i čuvara beogradske Osnovne škole “Vladislav Ribnikar”, dane u pritvoru provodi u očajnom stanju i od sramote ne komunicira ni sa kim.

Foto: Printscreen Youtube

Prema saznanjima medija, svjestan je da su životi članova njegove porodice upropašteni.

Monstruozni dječak je 3. maja upao u svoju školu u beogradskoj opštini Vračar i nasumičnom pucnjavom iz pištolja ubio radnika obezbjeđenja i dežurnu učenicu, a onda još sedmoro đaka iz svog odjeljenja. Ranio je učiteljicu historije i još petero učenika, od kojih je jedna djevojčica preminula poslie 12 dana.

Kosta je masakr počinio pištoljem “CZ šedou” iako je sa sobom poieo i “ruger MK”. To oružje je u posjedu njegovog oca, koji za njih ima dozvolu, ali se nalazilo u nepravilno obezbijeđenom metalnom sefu u ormaru, koji se nalazi u predsoblju stana.

Foto: Printscreen

Zbog toga je Vladimir K., po zanimanju radiolog, uhapšen istog dana kada je njegov sin počinio najstrašniji zločin. Njemu je kasnije određen pritvor do 30 dana jer nije pravilno obezbijedio oružje i zbog toga se tereti za krivično djelo teška djela protiv opšte sigurnosti i prijeti mu do 12 godina zatvora.

Prema našim saznanjima, Vladimir K. je u pritvorskoj jedinici pao u totalni očaj i jedino što uspije da progovori je vezano za tragediju koju je počinio njegov sin.

– Nadležni u Centralnom zatvoru svjesni su da je Kostin otac u veoma teškom stanju i drže ga pod većom prismotrom nego druge pritvorenike. Vladimir po cijeli dan sjedi u ćeliji i skrhano zuri u pod, kao da konstantno vrti scene masovnog ubistva svog sina u školi i sve dublje tone u očajanje. Kad god nešto uspije da izusti tada promrmlja sebi u bradu: “Sine, šta uradi, upropasti nam živote. Šta ćemo sad? Nema nam više života. Nema više ničega. Prokleta streljana i pištolji…” – ponavlja Kosta K. iz dana u dan, opisuje izvor blizak slučaju.

Foto: PRINTSCREEN

Takođe, naš sagovornik kaže da je doktor svjestan da ni za njega, a ni za njegovu porodicu nema nikakve budućnosti, a uprava zatvora mu konstantno nudi psihijatrijsku pomoć, kao i zbog bojazni da će dići ruku na sebe. On odbija svaku vrstu komunikacije, kako s ostalim zatvorenicima tako i sa zaposlenima u Centralnom zatvoru.

– Osim potpunog beznađa, njega grize i ogromna sramota. Zna da cijelo neposredno okruženje, ali i cijela Srbija, priča o njemu i njegovom sinu i da za Kostino zlo nema nikakvog opravdanja. Zato je riješio da ni s kim ne progovara jer misli da bi mu razgovor o tome i slušanje tuđih komentara još više pogoršao stanje – objašnjava naš izvor.

Nakon hapšenja Vladimir K. Više javno tužilaštvo saopštilo je da se sumnja da je on sina vodio u streljanu, gdje je dječak učio da puca iz vatrenog oružja, iako je to zabranjeno za njegov uzrast. Kosta je nakon masakra sam pozvao policiju, a onda je odveden na saslušanje, pa u jednu psihijatrijsku ustanovu na opservaciju, gdje je i sada smješten.

Foto: Hype TV

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu jučer je po službenoj dužnosti pokrenulo istragu o Kostinoj majci Miljani K. da bi se utvrdilo da li postoje elementi krivičnog djela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica. Takođe, Gradskom centru za socijalni rad naloženo je da izvrši dijagnostičku procjenu funkcionisanja porodice dječaka i o tome dostavi izveštaj Tužilaštvu, kao i da utvrdi da li se navedena porodica odranije nalazila u evidenciji tog organa.

Ministarstvo prosvete Srbije je dalo preporuku za organizaciju obrazovno-vaspitnog rada i vannastavnih aktivnosti do kraja nastavne godine, za sve učenike ove ustanove.

(hypetv.rs / informer.rs)

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS