calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA I ŠA U VRELOJ AKCIJI! Sve se treslo poslije njene svadbe sa bivšim dečkom! NISU MARILI ZA CIMERE POTRESNO GOSTOVANJE na Hype TV “Izrešetao mi je BRATA, a ON nosi PANCIR! Ko je u koga PUCAO?” Jeziv masakr u Duboni “Tijela su PREDUGO ležala svuda, a nemoćni roditelji kukali! Ulica je bila CRVENA OD KRVI”(VIDEO) Otkriveno šta su uradili Miona i Stanislav! TOTALNI HAOS DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti Izdato upozorenja za brojne bh. regije zbog jakih pljuskova i grmljavine PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi!

OTAC PEVAČA NAPADNUT BOMBOM I NOŽEM U BERLINU: Doktori mu se bore za život!

Objavio: RHT
28/03/2023 4:00 PM

U bombaškom napadu koji se dogodio u petak veče u Berlinu teško je povređen Nijaz Hamzić Lijo, otac pevača Seada Hamzića, poznatijeg kao Sejo Boy.

Ovu informaciju za bosanske medije su potvrdili njegovi prijatelji i rodbina.

Foto: Printscreen Facebook

Otac pevača, koji se poslednjih godina posvetio privatnom biznisu u Sarajevu, teško je povređen i doktori mu se bore za život.

– Nadamo se da će muškarac preživeti – rekao je portparol policije u Berlinu.

Kako piše u policijskom izveštaju, a prenose nemački mediji, 61-godišnjak i dve žene u dobi od 42 i 48 godina napadnuti su u Berlinu u petak kasno uveče. Hamzić je zadobio povrede opasne po život, a dve žene lakše su povređene.

Foto: Printscreen Facebook

Još jedan 61-godišnji muškarac osumnjičen je da je detonirao ručnu bombu ispred ulaza stambene zgrade. Kako je saopštila policija, on je potom nožem napao mlađu od dve žene i muškarca i naneo im dodatne povrede.

hypebih.ba / kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS