calendar

Utorak 10. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Snimak ne laže! Muž Aleksandre Prijović ljubi Sandru Afriku OVO JE BASNOSLOVNO SKUP DOM NATAŠE BEKVALAC NA DEDINJU! Na mrežama njen ukus za enterijer porede sa Kim Kardašijan! Pjevačica pokazala svaki detalj! (FOTO) Šok u rijalitiju: Anđela Đuričić već izbačena SOFIJA I LUKA PRIREDILI SINU ROĐENDANSKU ŽURKU OD 10.000 EURA! Torta na šest spratova! Dekoracija očarala sve! LUKSUZ NA DEDINJU! (FOTO) Teška nesreća na M-4: Dijelovi auta rasuti po cesti, jedno vozilo završilo na krovu, obustavljen saobraćaj EMINA JAHOVIĆ SLOMLJENA! Pjevačica se oprostila od djevojčice potresnim riječima DA, TAČNO JE! Jovana Pajić konačno priznala sve o odnosu s Marijom Šerifović MIONA JOVANOVIĆ JE TRUDNA UŠLA U RIJALITI?! Ovaj učesnik više nije mogao da šuti, otkrio sve! Uskoro očekuju bebu?! Evo kako je saznao! Bojan Tomović najavljuje haos: PROMIJENIO SAM VJERU, POKUŠAO SAM SEBI NAŠKODITI, SAD IDEM U RIJALITI DA IM SVE POMUTIM! RASKINULI ANITA I ANĐELO!? Zbog ovog njenog poteza se usijale društvene mreže! EVO DOKAZA! (FOTO) Mađari u panici zbog bh. pristalica: “Strašni navijači pripremaju nešto neviđeno” CITY HYPE: Ana Ćurčić oštro o Mileni Kačavendi i Anđeli Đuričić! Ana Lazarević otkriva da li će ona i Janko uskoro stati na ludi kamen! Moka Slavnić otvorio dušu: Anđela i Zvezdan su SUĐENI JEDNO DRUGOM NIŠTA OD VEZE SA ANELI?! Gastozz se ne odvaja od ove djevojke! AHMIĆEVA “NA APARATIMA”! PORODILA SE KĆERKA SINIŠE MIHAJLOVIĆA! Virdžinija dala nasljedniku ime po pokojnom ocu! Fotka malog Siniše obišla cijeli svijet! (FOTO) JODŽIRA URNIŠU NA MREŽAMA ZBOG EMOTIVNOG SNIMKA SA PORODICOM! Pogrdne riječi i osude pljušte sa svih strana zbog JEDNE STVARI!

Otac “Zmaja” Anela Ahmedhodžića ogorčen: KAO DA JE POD SIHIRIMA, VIŠE SLUŠA PUNICU NEGO MENE

Objavio: RHT
10/09/2024 2:30 PM

Otac Anela Ahmedhodžića ogorčen

Otac Anela Ahmedhodžića ogorčen

Anel Ahmedhodžić, reprezentativac BiH, dospio je ponovo u žižu javnosti, kako prenosi Naj-portal.

No, ne zbog golova i angažmana na terenu, nego zato što je napustio kamp reprezentacije Bosne i Hercegovine samo dan prije utakmice sa Nizozemskom.

Ostavio je tako Anel saigrače i selektora na cjedilu i vratio se u Englesku.

Nikom nije bilo jasno šta se zapravo desilo, dok njegov otac nije odlučio da otvori dušu.

Otvorio dušu

Mirsad Ahmedhodžić je na Facebooku otkrio kako ni on nema kontakta sa Anelom još od prošle godine, te mu je sin pod uticajem supruge i punice.

Bilo kako bilo, ovakvo ponašanje je nedopustivo. A poznavajući retoriku i pristup selektora Sergeja Barbareza, Anelu Ahmedhodžiću su dani u reprezentaciji odbrojani, piše Raport.ba. 

Čitajte i “Kao POKONDIRENA TIKVA!” Bahata Anđela BJESNI jer NIJE POPILA KAFU! Urnišu je na mrežama: “Helga, Madam Prdež…” (VIDEO)

Anđela Đuričić ponovo je riješila da šokira javnost, a korisnici društvenih mreža je po običaju negativno komentarišu.

Bahata Anđela BJESNI jer NIJE POPILA KAFU

Ustavši ujutru, požalila se cimerima kako nije pila kafu, to je zahtijevala i bila bahata.

“Tijelo mi odbija, e mogu da funkcionišem normalno. Ništa mi ne pominji. Imam energetsko piće ali ostaviću ga za večeras”, govorila je Đuričićeva, dok ju je slušala Jelena Ilić.

“Hoću kafu da popijem, kraj i tačka. Drugo me ne zanima. Majke mi, ne volim kad postanem nervozna. To mi se uopšte ne sviđa, može loše da se završi. Stvarno mogu da trpim, ali kad mi… Pritom mi je sad, da mi tu imamo sve, ali.. Brate, ne mogu da izdržim. Tri dana bez kafe! Ja sam neko ko čim se probudi, popije kafu. Poslije toga još dve popijem! Nemojte me za*ebavati“, pričala je.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Naj-portal/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS