calendar

Petak 4. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Jano, samo mudruješ, a mene zaboliše leđa! “Nema smisla, ali je vrisnem…” Fudbalski savez BiH odgodio četiri utakmice Wwin lige BiH zbog katastrofalnih poplava Ibrahimović se za rođendan počastio skupocjenim poklonom, na cifru nije gledao: “Nije loše, prijatelju” “PJESMA LUDILO MOJE JE PRVO MENI PONUĐENA” Emir Lapsus nikad iskreniji, priznao šok detalje: “Moja najveća ljubav je bila moj fan” Ministar sigurnosti BiH Nenad Nešić u Donjoj Jablanici: Tu smo da ljudski pomognemo “DONATOR SJEMENE TEČNOSTI” Milica OBJAVILA PRIVATNE PREPISKE s Terzom, pa pokazala PRVE SLIKE S ULTRAZVUKA (FOTO/VIDEO) EKSKLUZIVNO Pogledajte pokušaj spašavanja života u Jablanici! Alarmantni vapaj iz vode! ANELI TRAŽI DA HITNO NAPUSTI RIJALITI! Ne prestaje da kuka, ponavlja samo jedno! Film prema motivima života Ace Lukasa dobio svoj nastavak: Dio kadrova snimili su u Zagrebu! Predložen pritvor za pjevačicu Verenu Cerovinu HITNO PREKINUT NASTUP NATAŠE BEKVALAC! Bakljada u klubu, pjevačica ostala nijema! (VIDEO) Transfuzijski centar SKB Mostar poziva dobrovoljce da daruju krv HITNA POMOĆ IZVELA UČESNIKA RIJALITIJA: Cimer zbog njega izgubio 50.000 eura! (VIDEO) Balak brani 25 godina mlađu partnericu i najavljuje tužbu: Nije bila djevojka mog pokojnog sina PUKLA BRUKA! Anđelova majka PRIJETILA Aniti prije RASKIDA, otkrivena MRAČNA ISTINA o Rankoviću! CIK sutra donosi odluku o održavanju nedjeljnih lokalnih izbora u BiH

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DANKE PONOVO NA SASLUŠANJU! U toku sljedeće nedjelje ponovo u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru

Objavio: RHT
13/06/2024 3:38 PM

Osumnjičeni za ubistvo Danke na saslušanju!

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić, radnik JKP Vodovod Srđan Janković, u toku sljedeće nedjelje biće ponovo saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, saznaju beogradski mediji.

foto: zajecaronline

Srđan Janković je početkom juna već saslušan u vezi sa ovim strašnim zločinom. Ali je tada negirao da je u danu nestanka uopšte video malu Danku Ilić, a zatim i da je udario službenim automobilom.

Osumnjičeni za ubistvo Danke na saslušanju

– Osumnjičeni Janković je potvrdio da je kritičnog dana bio u Banjskom polju. Objasnio je da je bio na radnom zadatku sa kolegom Dejanom Dragijević i kojim su se putem kretali. Međutim, negirao da je vidio djevojčicu Danku Ilić. Kao i to da je udario službenim automobilom JKP Vodovod kojim je, kako je i sam rekao, upravljao. Nakon toga negirao je i krivično djelo koje mu se stavlja na teret – kazao je izvor upoznat sa slučajem.

Prema informacijam, tužilac koji vodi istragu nestanka djevojčice, Sonja Milićević odlučila je da Jankovića sasluša na još neka pitanja nakon njegovog prvog saslušanja.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u selu Banjsko polje kod Bora. Tada se ispostavilo da su Dragijević i Janković, inače radnici JKP „Vodovod“ u Boru bili kobnog dana na radnom zadatku u selu. Tom prilikom naletili su na djevojčicu koja je izašla iz svog dvorišta. Udarili je automobil, potom zadavili i njeno tijelo zakopali na nepoznatu lokaciju.

U međuvuremenu su privedeni i Dalibor i Radoslav. Ali je u prostorijama policijske stanice Dalibor preminuo, dok je njegov otac Radoslav nedavno pušten iz pritvora.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS