calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru

Osobine jakog muškarca

Objavio: RHT
26/07/2023 9:42 PM

Sa jakim muškarcem pored sebe i vi ćete se osjećati moćnije i bolje.

Stalno dokazivanje svoje važnosti i vrijednosti u paru – to nije zdrava veza. Ako muškarac shvati da ako je njegova žena srećna i bukvalno sija, onda će se okupati u zracima ovog sjaja, takva veza će definitivno biti srećna.

Ovdje svi daju sve od sebe. Prije svega, sve dolazi iznutra i počinje odnosom prema sebi. Ali ako je partner taj koji je spreman da zagrli, utješi, pogleda vas u oči i iskreno govori, korača sa vama kroz staze života, sigurno je da će život teći poput bistre i mirne rijeke.

Jak muškarac je onaj sa kojim žena ne treba da se pretvara, već da bude stvarna. Ovo je čovjek koji umije da voli i da bude i strastven i nježan sa svojom ženom. Ne plaši se ni njenih suza ni emocija, a ako se s vremena na vreme iznenada pojave u njoj, onda je i dalje miran. Za ženu će susret sa takvim muškarcem zauvijek promijeniti sve. Kada se vaši principi i uvjerenja poštuju i vrjednuju, odnos se razvija.

FOTO: ShutterstockFOTO: Shutterstock

Na kraju udahnite i opustite se, jer zajedno ste oboje moćniji nego sami. Ovo otkriće inspiriše i daje posebna krila. Slabog muškarca ćete lako uočiti, jer on ne oprašta greške ni sebi ni vama. On je veoma zahtjevan i izbirljiv – sa njim vam se čini da stalno stojite na prstima i ne možete da se opustite. On je više zabrinut za sebe i svoje zadovoljstvo i u vezama i u krevetu, inače, i u životu.

U ovakvoj vezi vi stalno dajete i dajete i ne dobijate ništa zauzvrat – ni zahvalnost, ni podršku, ni ljubav, ni toplinu i nježnost od takvog čovjeka. Ovo je čovjek koji će takođe pokušati da vas obrazuje i prilagodi svojim idealima. On definitivno nije junak vašeg romana.

Vaš partner ili raduje vaše srce ili ne – to je glavni kriterijum za uspješnu vezu za oba partnera!

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/direktno.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS