calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Ko je ustvari Loša: Autor je megahita koji pjeva Halid Bešlić, otac mu je bio poznati novinar… GASTOZ RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI: Priznao emocije prema Eni! “Ovakve budale u životu nisam imao, ovo nije normalno” Ne vadite prsten, Knoll to ne privlači: Nikada se neće udati, niži od nje nemaju šansu ZBOG NAPADA NA IVANA RIJALITI-TAKMIČAR OSTAO BEZ ŠESTOMJESEČNOG HONORARA Princ Vilijam prekinuo tišinu i konačno pomenuo brata Harija: Nazire li se pomirenje? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Život nema reprizu, imam velike planove! “Sarajevo, pa onda privatni biznis sa četiri žene” (VIDEO) Krvava drama: Ubijen načelnik, policija traga za napadačem, otkrivena i moguća pozadina sukoba Objavljena stravična prepiska maloljetnika koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi: “Evo moj razlog zašto napadam policiju…” DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) EUROBASKET 2025. Selektor Adis Bećiragić objavio spisak za Hrvatsku: Džanan Musa predvodi “Zmajeve” Devet stvari koje žene ne žele priznati da su radile u trudnoći ISPLIVALI DETALJI HAOSA U CRIKVENICI: Filipu Caru prijeti ZATVOR, Maja mu napravila PAKAO! Nihad Alibegović i Esma Kovač na američkoj turneji: Čikago uglas pjeva “Bosnom behar probeharao”(VIDEO) SOFIJA TRUDNA SA TERZOM?! Na pomolu skandal epskih razmjera! OKRŠAJ! NASILJE NE PRESTAJE! LUKA UDARIO NA IVANA MARINKOVIĆA! Ne mogu da ih razdvoje! SKANDALOZNO (VIDEO) Otmica u Trebinju: Trojica prepriječila put advokatu i …

DONEŠENA ODLUKA DA LI OPTUŽENI ZA UBISTVO DANKE ILIĆ OSTAJU IZA REŠETAKA! Hitno se oglasio advokat Srđana Jankovića!

Objavio: RHT
26/10/2024 11:30 PM

OPTUŽENI ZA UBISTVO DANKE ILIĆ

OPTUŽENI ZA UBISTVO DANKE ILIĆ
Foto: Printscreen YouTube/ilustracija hypetv

Apelacioni sud u Nišu donio je odluku po žalbi dvoje advokata koji brane Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića.

OPTUŽENI ZA UBISTVO DANKE ILIĆ

Advokati su tražili da se optuženi za ubistvo Danke Ilić (2) puste iz pritvora. Međutim, Apelacioni sud je odbacio njihovu žalbu, tako da će optuženi nastaviti svoj do sada sedmomjesečni boravak u Okružnom zatvoru u Zaječaru.

Advokat Živadin Bogdanović, koji zastupa Srđana Jankovića, izjavio je:

– Zatraženo je puštanje iz pritvora na osnovu zakona, jer se obrazloženje za pritvor temelji “da ne bi uticao na svjedoke”. Međutim, svjedoka nema, svi su saslušani, optužnica je podignuta. Apelacioni sud je odbio zahtjev – reako je za srbijanske medije advokat Bogdanović.

Dodaje je da će, nakon isteka ovog određenog pritvora koji je do 30 dana, ukoliko se ponovo odredi pritvor, on ponovo tražiti ukidanje pritvora od Apelacionog suda. S obzirom na to da advokati rade po želji njihovih klijenata, obojica optuženih su tražili da izađu na slobodu.

TERORISTIČKI NAPAD Šta će poduzeti policija povodom napada u Bosanskoj Krupi?

Pročitajte i: TERORISTIČKI NAPAD Šta će poduzeti policija povodom napada u Bosanskoj Krupi?

Ministar unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine Ramo Isak reagovao je nakon napada u Bosanskoj Krupi koji su vlasti u ovom gradu okarakterisale kao teroristički.

Šta će poduzeti policija / Foto: krupljani.ba

Foto: krupljani.ba

U izjavi za BHRT Isak je rekao da će policija povećati svoje prisustvo na terenu.

“Jedino što možemo poručiti građanima jeste to da će policija uraditi sve da sigurnost dovede na razinu koja je podnošljiva. Razinu koja će garantovati sigurnost građanima. Policija će biti maksimalno na terenu kako bi sve osobe koje počine krivična djela lišili slobode…

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Kurir/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS