calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru

OPROŠTAJNI MEČ PROSLAVLJENE KARATISTKINJE PREKOVIĆ

Objavio: RHT
13/11/2022 8:33 PM

Jovana Preković, pripadnica Sportske jedinice Vojne akademije, olimpijska šampionka i dvostruka svetska i evropska prvakinja u karateu sinoć je, pred prepunom halom sportsko-rekreativnog centra „Šumadija“ u Aranđelovcu, imala svoj poslednji meč i oprostila se od profesionalne sportske karijere.

Foto: Ministarstvo odbrane

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević čestitao je Jovani na veličanstvenim sportskim uspesima i zahvalio joj što je na najlepši mogući način predstavljala svoju državu i svoju vojsku na karate borilištima širom sveta.

Posle revijalnog meča dve olimpijske šampionke iz Tokija – Jovane Preković i Ivet Goranove, reprezentativke Bugarske, srpska karatistkinja ostala je na tatamiju odakle se obratila publici i zahvalila na prisustvu brojnim uglednim zvanicama.

-Hvala mojoj porodici, hvala mojim prijateljima, hvala mojoj zemlji i mom gradu koji je sve ove godine bio uz mene – poručila je zlatna karatistkinja.

Pored ministra Vučevića, Jovani Preković čestitao je i načelnik Vojne akademije pukovnik vanredni prof. dr Srđan Blagojević koji je predvodio delegaciju te visokoškolske ustanove.

Oproštajnom meču karate šampionke Jovane Preković prethodilo je nekoliko revijalnih borbi u džudou, rvanju, tekvondou i karateu u ženskoj konkurenciji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS