calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima

OPLJAČKAN TAKI MARINKOVIĆ: Lopovi odnijeli sve stvari, najviše strahuje za telefon u kom se nalaze dokazi!

Objavio: RHT
13/09/2023 3:00 PM

Taki Marinković u ranim jutarnjim satima opljačkan je od strane nepoznatih počinioca. 

Naime, Taki je ovog jutra krenuo do grada, a tom prilikom video je da su mu kola uništena, da je prozor skroz uništen, a kada je počeo da istražuje video je da mu fali dosta toga.

Taki sve potvrdio i potom otkrio šta mu je sve ukradeno:

– Ne zovite me, u haosu sam, ne mogu da pričam – poručio je Taki vidno bijesan, a potom nakon nekog vremena nas je pozvao i ispričao sve:

– Izvinjavam se, ali u haosu sam, opljačkan sam, ne mogu da vjerujem na šta su ljudi spremni. Prozor mi je uništen, iz kola mi je sve odnijeto, od gaća do novca, preko lisica, a nema mi ni telefona kog sam čuvao u kaseti. Niko od komšija nije čuo ništa, sad moram da idem u policiju, da prijavim slučaj, da se otkriju ovi idioti koji misle da su krimosi, obični krimosi na baterije – rekao je Tako za Republiku, pa dodao:

– Ovo nije opomena, ovo neko pokušava da me izludi, u tom telefonu ja imam dosta prepiski, dosta dokaza, zato ga i čuvam u kolima, da uvijek znam gde mi je. Nema mi ni stvari, garderobe.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS