calendar

Petak 2. Avgust, 2023

OPKORAČILA GA I KRENULA DA GA JAŠE! Pijana Miljana Kulić “izgubila kompas”, osvanuo skandalozan snimak! (VIDEO)

Objavio: RHT
06/09/2023 11:00 PM

Sedma sezona rijalitija “Zadruga”, koja ove godine skromno nosi naziv “Elita”, nedavno je počela sa emitovanjem na ružičastoj televiziji, a na sveže renovinarno imanje u Šimanovicma uselilo se čak 56 učesnika, među kojima se našla i rijaliti zvijezda, Miljana Kulić, koja nije gubila vreme sa skandalima.

Foto: Printscreen

Naime, tokom prethone večeri, u “Eliti” održala prva žurka, a kako se može vidjeti na snimku koji je ugledao svjetlost dana, kontroverzna Nišlijka je, po svemu sudeći, popila koju čašicu više.

Razuzdana Kulićeva je, naime, bez ustručavanja opkoračila svog novog cimera i izvela svoj famozni performans “treskavac”, a u jednom trenutku joj je čak sevnula i gola zadnjica, s obzirom na to da Miljana ispod vulgarne haljine, kako zaključuju korisnici društvenih mreža, nije imala donji veš.

“Kad Milju pogodi pJesma”, “Budala bila, budala ostala”, “Marijina škola plesanja”, “Opet gledamo ovu degutatntnu dJevojku, sklonite je više”, “Gola Miksi, ispod haljinice nije obukla ništa, mama će biti ponosna”, “Mešaj, mešaj mala”, samo su neki od komentara ispod šokantne objave koja je obišla internet.

alo

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS