calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

OPAKA BOLEST JE PREKINULA NJIHOVE PLANOVE Nikola Rokvić otkrio šta je planirao sa Marinkom: “Nismo uspjeli”

Objavio: RHT
13/07/2023 7:30 PM

Pjevač Nikola Rokvić otvorio je dušu o odrastanju sa ocem koji je bio poznat, a čijim stopama je kasnije krenuo. On se osvrnuo na sve savjete koje je dobio, ali i amanet da je porodica stub svačijeg života. Mnoge pjesme je propustio, ali za jednim duetom ostaće vječita žal.

– Dosta velikih pjesama sam propustio, od Džeja “ Imati pa nemati”, propustio sam i “Pukni zoro”. Čak sam i demo otpjevao, ali je Dragan Bjelogrlić želio da je otpeva Miloš Radovanović. Žao mi je što nismo stigli da uradimo duet Marko i ja. Imali smo u planu, ali eto onda se sve to izdešavalo sa Marinkom i nismo uspjeli, a negde smo i pjesmu čak našli.

– Prvi honorar sam kao mali zaradio jer sam išao sa Marinkom kao dijete od 10 godina sa nevjerovatnim glasom. Kada zapjevam svi počaste malo dijete, a trošio sam na slatkiše-rekao je i prisjetio se kako je izgledala borba da ostvari svoje mjesto na sceni.

– Meni je to bio podstrek. To što sam bio Marinkov sin nije me remetilo, davalo mi je snagu jer sam vjerovao u sebe. Možda trenodovi i muzički ukusi sa kojima sam morao da koketiram, a koji mi nisu u potpunosti bili lagodni, su mi teže padali. Ali to je šouubzinis pa moraš malo da se prilagodiš- rekao je.

(Blic)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS