calendar

Petak 6. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KAČAVENDA OTKRILA SVE O NAPADU NA MARINKOVIĆA! Obrušila se na Kulićke, ne može više da šuti, NASTAĆE HAOS! Ljetnji vikend pred nama: Onda slijedi totalni preokret! Iduća sedmica će ličiti na početak novembra “JA SVAKOM MUŠKARCU KAŽEM DA SAM TRANS I SVI HOĆE DA BUDU SA MNOM!” Kiki Star o NEPRIJATNIM SITUACIJAMA zbog svoje transrodnosti INFLUENSER ULAZI U RIJALITI? Žena u suzama, djeca jecaju ŽIVOT NADE TOPČAGIĆ OBILJEŽILE TRAGEDIJE! Pjevačici sestra preminula u izbjeglištvu, brat joj ubijen, a sin joj imao nesreću, mještani rodnog sela sve otkrili! Iran slavio u finalu nakon preokreta: Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci osvojila paraolimpijsko srebro KOMŠIJE BORE ĐORĐEVIĆA OTKRILE DETALJE KOJE KIDAJU DUŠU! Evo po čemu će ga pamtiti: “Gledali smo ga….” POŠTO SVI PIŠETE DA MASTER ŠEF ELMEDIN KUHA, EVO JEDAN SPECIJALITET! Dok ga nisu iznervirale (PREMIJERA) “MILJANA KULIĆ JE TREBALO DA POBIJEDI, a ne Anita! Ona je lijepa, ali Miksi je KRALJICA!” Kristijan žestoko o pobjednici Sin Marije Šerifović promijenio porodične odnose: Sad važe druga pravila “ZORICA BRUNCLIK JE LAGALA!?” Joca Stefanović UDARIO na stariju koleginicu: “Spavao sam kod njih u kući i bio sam sa njenom kćerkom, NIKADA neću prići Zorici Brunclik!?” Mlada reprezentacija BiH nemoćna na Grbavici, Austrija kući nosi sva tri boda Ponovo se treslo u Crnoj Gori! Epicentar je bio sjeverozapadno od Nikšića Zato ga volimo! Simbolika Šabanovih galebova donosi posebnu priču HYPE TV PROGRAM ZA SUBOTU, 07. SEPTEMBAR! Ekskluzivno– NE PROPUSTITE! “Sada i ovdje” i “Pretres” Ana Radulović: ŠTA SAM REKLA ZA DEJANOVU PROMJENU VJERE I DALJE MISLIM! Sami su krivi što se ponižavaju u RIJALITIJU

Ona nosi titulu najljepše Albanke: Misica iz Tirane osvaja svjetske modne piste

Objavio: RHT
06/09/2024 6:00 PM

Ona nosi titulu najljepše Albanke

Manekenka Endi Demneri (26), pobjednica Miss Univerzuma Albanije 2023, svojom ljepotom plijeni i na svjetskim modnim pistama i čini se da je privukla pažnju stranih dizajnera i prestižnih brendova.

Ona nosi titulu najljepše Albanke/Foto: Instagram

Misica iz Tirane pobijedila je na velikom izboru ljepote u svojoj zemlji. Endi je godinama dio svijeta manekenstva, a diplomirala je umjetnički dizajn

Ona svakom svojom novom objavom na Instagramu osvaja internet. Kada je takmičenje bilo aktuelno, ona je kao i svaka misica postavljala puno fotografija i videosnimaka u raskošnim haljinama. Sa zadivljujućim snimkom iz krupnog plana koji odiše elegancijom i stilom u šik zelenoj haljini koja je savršeno dopunjavala njen blistavi ten pokorila je internet.

Demneri je rođena 31. jula 1998. godine u Tirani, glavnom i najvećem gradu Albanije, u porodici modnih dizajnera i misica. Profesionalno se bavi modelingom od 2014. godine.

Naslovnice magazina

Govori albanski, engleski, italijanski i turski. Njena rođaka Irsa Demneri bila je misica 2007. Endi je krasila naslovnicu februarskog izdanja albanskog časopisa “Bordo” 2018. U septembru 2022. italijanski modni dizajner Stefano Gabana pozvao ju je da bude dio modne revije “Dolce & Gabbana”.

Prošle godine krasila je naslovnicu grčkog “Bazaara”, kada je zbog izbora za Miss bila u žiži javnosti. Tada je bila interesantna novinarima, a mnogi su željeli da znaju nešto više o tome da li je sve na njoj prirodno.

Endi nije izbjegavala pitanja o intervencijama na licu ili tijelu.

-Odmalena nisam ništa dirala po licu. Ugojila sam se, smršavjela sam, možda se moje crte lica mijenjaju, rasteš, sazrijevaš, ali ne. Zaista bih voljela da, pošto tehnologija napreduje, bude izmišljen detektor za filere i da me možete testirati i vidjeti da sam potpuno prirodna – rekla je ona.

Dodala je i da je izgubila 20 kilograma zbog izbora za Miss Univerzuma, samo teretanom, dijetom i disciplinom.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS