calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK FOTKA FILIPA CARA DIGLA SVE NA NOGE?! Jednim potezom otkrio gdje se nalazi i sa kim (FOTO) TESTOVI POKAZALI ZASTRAŠUJUĆE PODATKE! U tamponima otkriveni arsen, olovo i još 14 toksičnih metala ŠOK-TRANSFORMACIJA ANELI! Odlučila da promijeni izgled (FOTO) Iskopani krstovi u Prnjavoru i dalje misterija: Bili umotani u kese i okrenuti ka istoku SKANDALČINA – Janjuš uhvaćen s Enom: Procurio PRIVATNI SNIMAK TIPOVANJE djevojaka iz RIJALITIJA? Detalji POROĐAJA Katarine Živković! Svi se pitaju ko je njen PARTNER? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Žestoka rasprava Elmedina i Jane: “Fatima, ti šuti – ja neću…”(VIDEO) ZNAČAJAN KORAK U ISTRAZI UBISTVA DANKE ILIĆ: Stigla DNK i GPS vještačenja ŠOK SNIMAK JELENE I UROŠA: Uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI  Larisa Cerić poražena u četvrtfinalu: Boriće se za bronzu na Olimpijskim igrama! MIONA ĆE OVIM POTEZOM UNIŠTITI ŠA! Pokazala PREVIŠE Teške saobraćajne nesreće kod Prijedora i Laktaša: Poginule dvije osobe MAJA I STANISLAV OZVANIČILI VEZU: Evo kako je pao Krofak (FOTO) Larisa Cerić izborila osminu finala na Olimpijskim igrama 2024. Saša Mirković objavio DIVNE VIJESTI! Od jeseni se nastavlja SNIMANJE vaše OMILJENE SERIJE! Ovo je NAJSNIMANIJI SITKOM NA BALKANU! BRAVO ZA HYPE! Jedva čekam “IMANJE”: Požgaj oduševljen najvećim rijalitijem ikada! “Sela izumiru, hvala Bogu što se pokreće takav projekat!”

“ONA DOĐE KAO MEDVJED U CIRKUSU”: Šaran Allegro žestoko opleo po Miljani Kulić!

Objavio: RHT
17/06/2023 1:50 PM

Voditelj emisije Puls Srbije na Kurir TV Ivan Gajić ugostio je producenta, tekstopisca i kompozitora Sašu Nikolića Šarana, poznatijeg kao Šaran Allegro.

Među temama kojih su se dotakli, našla se i rijaliti učesnica, koja se odnedavno zove i pjevačicom, Miljana Kulić. Šaran za nju nije imao previše lijepih riječi.

– Skoro sam vidio da je u Austriji skoro bila gost Miljana Kulić. Moj komentar na to bilo bi… ne znam – pokušavao je da pronađe riječi Šaran:

 -Gledao sam kako se valja po bini. Dođe, otpjeva šest pjesama na plejbek. Miljana Kulić u klubu?! Zamisli, mi smo sad kolege. Zamisli kad imaš ozbiljan bend, uložiš u to, učiš da sviraš, mučiš se godinama, odradiš nastup i na kraju najavi za sljedeću nedjelju Miljanu Kulić. Druže, samo ti ostaje WC i konopac-rekao je.

Šaran je i na kraju nizu pogrdnih riječi dodao i sljedeće:

-Ona ne dođe kao muzičar, nego kao medvjed u cirkusu. Ima i za to mjesto, ali to nisu klubovi gdje mi sviramo. Ljudi žele da plate kartu da gledaju Miljanu kako se valja po podu. I onda mi poslije govore da ne kažem za publiku da je glupa. Pa, glupava je ko cjepanica – konstatovao je Šaran.

(Hype/ Informer)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS