calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači” 

“ON JE KOMPLEKSAŠ, A ONA SE PONAŠA NEMORALNO”: Kristijan golubović brutalno izprozivao Zvezdana i Anđelu!

Objavio: RHT
05/02/2023 5:00 PM

Opleo po ljubavnom trouglu

Nacija ne prestaje da komentariše dešavanja u ljubavnom trouglu iz popularnog rijalitija “Zadruga”.

Glavne uloge u ovom emotivnom droboju igraju Zvezdan Slavnić, njegova bivša žena Ana Ćurčić i njegova trenutna ljubavnica Anđela Đuričić. Sve ovo je izazvalo veliku pažnju publike, a mnogi su se javili da iznesu svoje stavove.

Među njima se ističe i poznati rijaliti učesnik Kristijan Golubović, koji je u emisiji “Novo jutro” na televiziji Pink, izneo svoje mišljenje o ovom složenom ljubavnom trokutu. On je rekao da saoseća sa Anom Ćurčić i u potpunosti je razume. Kristijan je dodao da je situacija u kojoj se nalazi Ana veoma teška i da ona zaslužuje podršku.

Foto: Printscreen

– Ane mi je žao mnogo, ali ne što je prevarena. Tužna je jer je izdana, izgubila je brata, oca, druga, ortaka… To je taj kodeks, oni nisu bili samo partneri. A on je izgubio kompas, da li zbog ”kićanovića” ili zbog kompleksa. Ne znam. Kada mu je rekla da neko stoji iza nje napolju, on je to razumeo kao povod za okršaj. Umesto da se izvini, da kaže da je smrad i ćuti, on talasa. To su kompleksi – kaže Golubović, koji je progovorio i o Anđelinoj porodici:

Foto: Printscreen

Oni su časna i divna porodica, njen tata sigurno proživljava pakao. Njemu nije dobro, jer ono što ona radi na kraju svake akcije, rade samo p*rno glumice na filmu. Razumem da se ona zaljubila i da ne vidi više ništa. Ona ga vidi kao kriminalca, kao nekog Boga, kao sina sportske legende, a evo šta vidimo mi. Čoveka koji šeta u gaćama i čarapama do kolena. Moram reći, Moka je bio moj prijatelj, on je fan mojih rijaliti učešća, uvek me je komentarisao, savetovao, kako da se ponašam, šta ne treba da radim. Meni je sve govorio, a sina nije naučio nekim stvarima – tvrdi Golubović.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS