calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi!

Oluja napravila ogromnu štetu u selima kod Bosanskog Novog

Objavio: RHT
21/05/2024 9:00 AM

Oluja napravila ogromnu štetu

U naselju Ravnice kod Bosanskog Novog nevrijeme je pričinilo ogromnu štetu na stambenim i pomoćnim objektima, usjevima i putevima.

Oluja napravila ogromnu štetu/ Foto: Radio Novi Grad

Vjetar je skinuo crijep sa više stambenih i pomoćnih objekata, te lomio i čupao drveće.

Civilna zaštita je na terenu, a očekuje se i dolazak načelnika opštine Miroslava Drljače.Nevrijeme praćeno jakim vjetrom, kišom i gradom zahvatilo je u poslijepodnevnim satima sela Ravnice, Vodičevo i Dobrljin, a dio opštine ostao je i bez struje.

Foto: Radio Novi Grad

Led je izazvao materijalnu štetu na kućama i usjevima.

Čitajte i PRVO I JEDINO OGLAŠAVANJE ASMINOVOG BRATA! Aneli ga optužila da se DR*GIRAO sa Asminom, OVO JE NJEGOV ODGOVOR

Aneli Ahmić je u rijalitiju optužila svog bivšeg partnera sa kojim ima kćerku, Asmina Durdžića da je konzumirao narkotike sa svojim rođenim bratom.

Naime, za večeras je najavljeno suočavanje Aneli i Asmina a Durtdžić nema pojma da se Aneli prije toga dogovorila sa produkcijom, da ga dovedu u studio. DETALJNIJE PROČITAJTE KLIKOM OVDJE.

Naime, na Instagram objavi jedne od fan stranica pominje se navodno konzumiranje narkotika braće Durdžić.

BONUS VIDEO

Čitajte Hype portal, najbrži portal u regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

hypebih.ba/klix.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS