calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena! Apel sveštenika kod Jablanice: Trebaju nam voda i lijekovi SAMIR RAMOVIĆ ZBOG KOMPLIKACIJA PONOVO PRIMLJEN U BOLNICU! Konzilijum ljekara donio odluku! “Sljedeća dva mjeseca su kritična” REDITELJKA SUZANA PURKOVIĆ EKSKLUZIVNO OTKRILA DETALJE DRUGOG DIJELA FILMA O ACI LUKASU! “Njegov boravak na klinici, period njegovog liječenja…!” Je li i kamenolom iznad Donje Jablanice doprinio katastrofi?

OLIVERA ĆIRKOVIĆ: PO IZLASKU IZ KRIMINALA KRILA SAM SE OD FAMILIJE!

Objavio: RHT
09/06/2022 5:28 PM

Javne ličnosti ne prestaju da šokiraju u emisiji „Pretres“ autora i voditelja Stefana Usiljanina na Hype televiziji.

Ove subote 11. Juna gost će biti bivša članica kriminalne grupe „Pink Panteri“ žena amazonka Olivera Ćirković.

Bivša košarkašica i bivša osuđenica Olivera Ćirković sedela je preko puta voditelja Stefana Usiljanina i vodili su jedan iskren i otvoren razgovor.

Pitanja nisu bila samo o kriminalu već i o njenom privatnom životu koji zanima javnost. Ona je govorila bez ustručavanja na sve teme. Iskrenost joj nije manjkala.

Na pitanje Usiljanina:

„Kako je reagovala njena familija kada je izašla iz zatvora?“

Pink Panterka je odgovorila:

„Pa nije mi bilo baš prijatno, u početku sam se krila od familije, a sada je sve drugačije.“ završava Ćirkovićka.

Ne propustite emisiju „Pretres“ na Hype televiziji, u subotu 11.juna u 22:00.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS