calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

OGROMNO IZNENAĐENJE! Saša Mirković dao komentar na spekulacije da DEJAN I DALILA vode rijaliti “IMANJE”

Objavio: RHT
17/05/2024 6:26 PM

OGROMNO IZNENAĐENJE!

Od kako je direktor Hype televizije i Hype produkcije Saša Mirković objavio vijest o početku novog rijalitija “IMANJE”, nastala je opšta frka i panika! Nagađanja oko učesnika su svakodnevna, a novi haos je nastao objavom voditeljskih parova.

OGROMNO IZNENAĐENJE!
Foto:Hypetv/Instagram printscreen/sasa mirkovic official/OGROMNO IZNENAĐENJE!

Budući da su siluete objavljene po instagram profilima, mnogi su prepoznali i siluetu Dalile Mujić, bivše rijaliti učesnice, među ostalim komentarima.

Direktor i vlasnik televizije Hype Saša Mirković se oglasio ovim povodom:

Foto:Instagram printscreen/Sasa Mirkovic Official

“Svi me pitaju da li su ovo Dejan i Dalila? Svako vidi onako kako on hoće. U svakom slučaju je ogromno iznenađenje! Mislite o tome…!”, napisao je Saša Mirković.

KASTING ZA RIJALITI “IMANJE”

Inače, tokom današnjeg dana, direktor i vlasnik Hype televizije se oglasio povodom kastinga za rijaliti “Imanje”, te dodao da je mnogo prijava pristiglo u vrlo kratkom roku.

Rijaliti Imanje kasting
Rijaliti Imanje kasting

“Veliki broj pristojnih ljudi se prijavio! Konkurs traje sve do 1.7.2024.” napisao je Mirković.

I dok se naslovne strane pune ekskluzivnim informacijama sa imanja u Lisovićima, Saša Mirković je skrenuo pažnju na prave vrijednosti koje su mnogi zaboravili zaslijepljeni takmičenjem i sujetom:

Ja sam kao čovjek koji hoda po zemlji i voli svoju zemlju i narod, zamijenio DVORAC na DEDINJU za imanje na SELU u LISOVIĆIMA. Više volim prirodno od vještačkog. Volio bih da neke “kolege” slijede moj primjer kao i primjer cijele nase Hype produkcije.” napisao je Mirković. DETALJNIJE KLIKOM OVDJE

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS