calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANITA UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA: Pobjednica rijalitija ne skida osmijeh sa lica, evo o kome je riječ Zrinjski nakon velikog preokreta došao do 3. pretkola Konferencijske lige OPUSTILI SE NA PLAŽI! Veljko Kuzmančević se SKINUO, Verica Rakočević ne skida pogled sa 35 godina mlađeg muža! (FOTO) “ŽIVOT SA DVIJE ŽENE” Sultan poslao žene u polje da rade, dok se on brčka na bazenu Morgan Freeman otkrio koja mu je uloga najvažnija u karijeri: I danas imam poštovanje prema tom filmu Aleks, ćao! Car progovorio o Aleksandri Nikolić: Pokušao sam je napraviti gospođom ĐINA DŽINOVIĆ SE SNIMALA ISPOD TUŠA Vrele kadrove objavila javno, dodiruje se po tijelu, bujne grudi u prvom planu UČESNICA RIJALITIJA NAPRAVILA HAOS U KAFIĆU! Divljala i urlala, nasrnula na konobara, razlog je SKANDALOZAN Učesnicama OI koje imaju bebe osigurane hotelske sobe za dojenje: Džudistkinja oduševila gestom Vlada FBiH donijela odluku: Smanjuje se cijena gasa “Uzimao sam DROGU DA MI BUDE DOBRO! Kakav PAKAO?!” Poznati bh. roker ŠOKIRAO: “Mogao sam da PODNESEM” Ovi horoskopski znakovi će vam pomoći čak i ako su ljuti na vas Bura zbog “muškarca” u ženskom boksu na OI: Pobijeda za 46 sekundi (VIDEO) POLICIJA OPKOLILA KUĆU KULIĆA! Jezivi snimci ataka na Miljanu “PRESTARA, PREDEBELA, PREMASNA…” Nives Celzijus ZAPUŠILA USTA ZLIM JEZICIMA: Skinula se i zadala domaći zadatak HEJTERIMA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila zašto su je svi ponižavali i priznala: Elme je moj život (VIDEO)

OTAC MASOVNOG UBICE IZ MLADENOVCA PONAVLJA SAMO NEKOLIKO RIJEČI

Objavio: RHT
05/05/2023 10:24 AM

Otac ubice iz Mladenovca Uroša B (21). u teškom je psihičkom stanju i pod nadzorom, policije.

OGLASIO SE OTAC MASOVNOG UBICE IZ MLADENOVCA Čovek u šoku ponavlja samo nekoliko reči
Foto: TANJUG

Prema nezvaničnim informacijama, njemu je pozlilo kada je saznao za masakr koji je počinio njegov sin… A navodno, on je policajcima nakon hapšenja samo ponavljao:

“On nije moj sin” – piše “Alo.rs”.

Uroš B. (21) uhapšen je jutros kod Kragujevca poslije opsežne akcije policije, nakon što je sinoć u okolini Mladenovca ubio osam, a ranio 13 osoba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS