calendar

Petak 28. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovaj video je za kratko vrijeme sakupio gotovo milijardu pregleda: Šta radi ova djevojka? EVO KOLIKO VRIJEDI VIKENDICA JELENE GOLUBOVIĆ! U pitanju je vrtoglava suma, sav novac iz rijalitija uložila u nju! SVI GLEDAJU U DETALJ NA RUCI SINA DRAGANE MIRKOVIĆ: Zgodni Marko RASPAMETIO javnost, evo šta su svi odmah zapazili (FOTO) Horor u Sarajevu! Detalji haosa na Širokači, eksplozija, pa požar na porodičnoj kući, cijelo naselje bez struje! Ima i povrijeđenih? “PUBLIKA ME VRIJEĐA, A JA PLAČEM” Žena od Sultana priznala kroz šta sve prolazi na nastupima: “Ne mogu da podnesem to…” Nina Đogani objavila sliku iz kreveta sa dečkom koji je u zatvoru Lana Pudar: Skoro dvije godine nemam kontakta s ocem, ograđujem se od njegovih izjava Drama na Širokači: Nakon pucnjeva izbio požar na kući! TARU STOJANOVIĆ ZARUČIO AFROAMERIKANAC! Pjevačica rekla “da” dugogodišnjem dečku! (FOTO) Nizozemski pustolov nakon posjete BiH: To je najbolje čuvana tajna Evrope, govorili su mi da je opasno SKANDAL! ŠA TJERAO MIONU DA GA ZADOVOLJI?! Isplivalo sve javno, evo kako ju je navodio na intimne odnose! STRASTI IZMEĐU BIVŠIH LJUBAVNIKA SE NE SMIRUJU! MC Stojan brutalno odgovorio Zorani, njegov potez šokirao mnoge! “SAŠA MIRKOVIĆ JE MOJ SPASITELJ” EKSKLUZIVNO HYPETV u Zagrebu! Nives Celzijus u PRVOM intervjuu o NAJVEĆEM RIJALITIJU NA BALKANU I REGIONU “IMANJE” Nesreća na Barama: Vozilo završilo na krovu Brm, brm! Nives snimila spot za novi hit: “Godište i karoserija ti paše, al’ moja pila je za odlikaše” PROCURILE VRELE FOTKE DANIJELE DIMITROVSKE U BAZENU: Opustila se dok se snimala u hot izdanju, kamera se pomjerila i svi ostali u šoku! (FOTO)

“ZNAMO SE PREKO 35 GODINA” Oglasio se Nele Karajlić nakon vijesti da mu je PREMINUO VELIKI PRIJATELJ

Objavio: RHT
22/05/2024 11:00 PM

Oglasio se Nele Karajlić

Velibor Miljković, u narodu puno poznatiji kao Toni Montano danas je pronađen mrtav u svom stanu.

Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Prijatelj preminulog pjevača, Nele Karajlić oglasio se za Kurir i podsjetio se dugogodišnjeg drugarstva Tonijem.

– Vijest o Tonijevom odlasku me je istinski iznenadila, zatekla nepsremnog i rastužila. Znamo se preko 35 godina, skoro 40. Naše drugarstvo kao i svako koje toliko traje imalo je rupe u komunikaciji, ali svaki put kad se čujemo i vidimo nama nije izgledalo kao da nismo bili u kontaktu. Kad god prođem pored SKC-a imam osjećaj kao da ću da ga sretnem, mnogo mi je teško – rekao je Nele Karajlić progutavši knedlu u grlu.

Povodom smrti dragog kolege oglasio se i Milan Đurđević iz grupe “Neverne Bebe”.

-Ja sam trenutno u Ljubljani. Jako mi je žao zbog smrti kolege, znao sam da je bolestan, čak smo mu nedavno u našoj matičnoj organizaciji “Sokoj” dodijelili i pomoć da bi mogao kvalitetnije da se liječi, ali očigledno nije bilo spasa. Jako mi je žao, bio je specifičan, poseban, po mnogim karakteristikama, ali je jako volio muziku i ostavio neke velike pjesme iza sebe…

BONUS VIDEO

Čitajte Hype portal, najbrži portal u regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

hypebih.ba/espreso.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS