calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA”

OGLASIO SE MILIĆ VUKAŠINOVIĆ: Poznati roker otkrio u kakvom je zdravstvenom stanju!

Objavio: RHT
22/08/2023 5:00 PM

Milić Vukašinović i dalje se nalazi u bolnici gdje je primljen zbog otežanog disanja.

Kako je ranije rekao imao je vodu u plućima, a sada otkriva da je sve prouzrokovala bakterija koju je dobio nakon operacije aneurizme u nozi.

– Ovo je treća boljka s kojom se suočavam. Bila mi je voda u plućima, to su riješili, teško sam disao, imao sam problem sa srcem. Sve to je prouzrokovala ta, ne znam kako se tačno zove, bolnička bakterija – priča čuveni roker.

 -Sad super dišem, još uvijek imam masku, prate se parametri. Nikada nisam imao problem ni sa disanjem ni sa srcem, sada se eto sve izdogađalo. Bakterija izaziva dijareju, ne može se to kontrolisati. U organizmu ništa ne ostaje, sve prolazi kroz njega. To su jako ružne scene i zbog toga i nisam želio da ostajem u bolnici, već sam otišao kući da me žena Suzana presvlači – kaže on.

On navodi da veruje da će sve biti u najboljem redu jer je u odličnim rukama liekara i medicinskih sestara.

– Kod kuće sam dehidrirao, zbog toga je srce počelo otežano da radi. Sve će se iskristalisati, bakteriju će ubiti, sve će se vratiti u normalu. Doktori su sjajni, kao i medicinske sestre. Mene sada jedino noga boli, ali će za taj oporavak biti potreban duži vremenski period – kaže na kraju Milić Vukašinović za Kurir.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS