calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA KULIĆ RASPLAKALA SVE! Oglasila se i objavila ovu fotku javno, ne može da sakrije emocije (FOTO) Edita PRVI PUT O VEZI SESTRE INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Poručila samo jedno! Sarajevo ima za čim žaliti, Spartak “vile nosale”, Zrinjski poražen MINIĆ I VRELE POZE! Indi Aradinović šokirala provokativnim fotkama, Zoranu neće biti dobro kada vidi “Mojoj ženi smeta što DJEVOJCI PLJUJEM U USTA! I MUŠKARCI žele da im to radim!” Desingerica BRUTALNO za HYPE: Neka RODITELJI VASPITAVAJU DJECU! (VIDEO) Prilikom gašenja požara u Širokom Brijegu povrijeđen vatrogasac STANIJA SE UTEGLA U HELANKE, PA KRENULA DA UVIJA I MIJEŠA! (VIDEO) “FAKULTET SAM ZAVRŠILA ZBOG RODITELJA!” Pjevačica je nedavno umro otac, a evo kako je pričala o najmilijima Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO)

Oglasio se Lepi Mića: Asminu poručio ovo

Objavio: RHT
25/07/2024 1:30 PM

Oglasio se Lepi Mića

Ovo su svi čekali

Foto: ATA Images

Biznismen Asmin Durdžić uključio se u emisiju “Narod pita” tokom gostovanja Lepog Miće, s kojim je odmah ušao u sukob.

Oglasio se Lepi Mića

Mića mu je rekao da treba da preuzme odgovornost za svoje postupke i da, ako sumnja da je Nora njegova kćerka, uradi DNK analizu.

Durdžić je potom na svom Instagram profilu objavio prepiske i naglasio da želi da se suoči s Mićom. Takođe je naveo da je Mića otišao u policiju da ga prijavi…

Bivši zadrugar se nakon toga oglasio:

– Mene ne interesuje šta on ima da priča, on je meni smiješan. Ja sam njemu rekao šta mislim, dao sam im prijedlog. On govori da sumnja da je Nora njegova kćerka, a Aneli je pristala da odrade DNK. Rekla mu je gdje može da rade DNK, pa nek’ dođe. Ona mu je dala šansu, a da li će uraditi to i da li će na kraju, ako se dokaže da je Nora njegovo dijete, preuzeti odgovornost, vidjećemo – rekao je Mića pa se osvrnuo na Asminove prijetnje:

– Da dajem pažnju budaletini, on nije moj nivo. To me ne interesuje, nek’ kači šta hoće, to me ne zanima – rekao je Lepi Mića za srbijanske medije.

STANISLAVU SE SVIĐA ALEKS

Pročitajte i: STANISLAVU SE SVIĐA ALEKS: Procurile kompromitujuće informacije.


I Nikolić je ranije pokazala simpatije prema MMA borcu, a evo šta se njemu kod mlade mame dopalo

Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official, Instagram.com

Stanislav Krofak bio je svima jedan od najomiljenijih takmičara rijalitija, a za oko mu je tada zapela baš zgodna starleta Maju Marinković.

Nakon što je rijaliti sezona privedena kraju, mnogo prašine se podiglo upravo oko ovog para. Radomir Taki Marinković je navodno iznio stvari koje se Krofaku nisu dopale. Potom su se raširile glasine da Maja koristi Krofaka kako bi se domogla Filipa Cara koji živi blizu MMA borca. A na kraju se proširila čak i priča da je Maja u drugom stanju.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS