calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati

OGLASIO SE LAVROV NAKON VESTI DA JE ZAVRŠIO U BOLNICI: Sedi na terasi pored bazena, umire od smeha i poručuje Zapadu – „Ovo je stara igra u politici“! (VIDEO)

Objavio: RHT
14/11/2022 3:10 PM

Zaharova je ubrzo na svom Telegam profilu objavila video.

Mnogi svetski i domaći mediji preneli su informaciju Asošijeted presa da je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov prebačen je u bolnicu po dolasku na samit G20 na ostrvu Bali u Indoneziji.

Navodno je u bolnici završio nedugo po sletanju na Bali, rekli su izvori AP-a, bliski indonežanskim vlastima.

Foto: Telegram/Printscreen

Jedan od diplomatskih izvora tvrdi da je Lavrov lečen zbog srčanih problema.

Međutim, rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da je to „lažna vest”, prenosi Rojters.

Sergej i ja gledamo vesti iz Indonezije i ne verujemo svojim očima: ispostavilo se da je ministar hospitalizovan. Ovo je, naravno, akrobacija u falsifikovanju“, rekla je Marija Zaharova, portparolka ministarstva.

Zaharova je ubrzo na svom Telegam profilu objavila video na kome se čini da Sergej Lavrov sedi na terasi svog hotelskog apartmana na Baliju i čita neke dokumente.

Na pitanje Zaharove kako komementariše vest o hospitalizaciji Lavrov je odgovorio: „I za našeg predsednika pišu već deset godina da je hospitalizovan, bolestan. To je igra koja nije nova u politici“.

Lavrov je posavetovao zapadnim novinarima koji su objavili da je hospitalizovan da „pišu istinu i da se ne ograničavaju samo jednom tačkom gledišta“.

(hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS