calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO)

Oglasilo se Ministarstvo vanjskih poslova BiH nakon terorističkog napada u Moskvi

Objavio: RHT
22/03/2024 10:30 PM

Oglasilo se Ministarstvo vanjskih poslova BiH

Nakon terorističkog napada i eksplozije koja je uzrokovala požar u Moskvi oglasilo se Ministarstvo vanjskih poslova BiH.

Foto: Interfax.ru

Oglasilo se Ministarstvo vanjskih poslova BiH

– Svi uposlenici ambasade dobro su i na sigurnom. Trenutno nema informacija o nastradalim ili povrijeđenim državljanima Bosne i Hercegovine – navode iz Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Također, ističu da su kontaktirali ambasadora BiH u Moskvi Ivana Orlića…

Ubijeno najmanje 40 osoba

Inače, Federalna služba bezbjednosti Rusije (FSB) obavijestila je građane da je u masovnoj pucnjavi i eksplozijama neposredno pred koncert u Moskvi ubijeno najmanje 40 osoba. Kako navode ruski mediji, FSB je kazao kako je najmanje 40 mrtvih i 100 ranjenih “rezultat terorističkog napada u Crocusu”.

Najmanje trojica napadača večeras su otvorila vatru na posjetioce koncertne dvorane i tržnog centra “Crocus City Hall” u Moskovskoj regiji. Na uznemirujućim videosnimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama, vidi se više muškaraca s automatskim oružjem dok hodaju unutar objekta i pucaju.

Nakon pucnjave je bačen i eksploziv zbog čega je ogroman dio objekta u plamenu. A prema posljednjim informacijama, urušen je krov dvorane.

Uhapšen jedan napadač

Najmanje trojica napadača večeras su otvorila vatru na posjetioce koncertne dvorane i tržnog centra Crocus City Hall u Moskovskoj regiji. Na uznemirujućim videosnimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama, vidi se više muškaraca s automatskim oružjem dok hodaju unutar objekta i pucaju.

Nakon pucnjave je bačen i eksploziv zbog čega je ogroman dio objekta u plamenu, a prema posljednjim informacijama se počeo urušavati krov dvorane.

Savjetnik šefa kabineta Zelenskog Mihail Podoljak se odmah nakon pucnjave oglasio kako bi kazao da Ukrajina nije umiješana u teroristički napad na Crocus City Hall.

Policija zvanično ništa ne govori o napadačima. No, na društvenim mrežama se dijeli videosnimak na kojem se navodno vidi da policija hapsi jednog od napadača…

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS